Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Alumni

Alumni je popularni naziv (latinskog podrijetla – starateljstvo, štićenik) za bivše studente nekog visokog učilišta. Alumni (lat. množina od alumnus) znači bivši pripadnik neke ustanove, najčešće sveučilišta (Alma Mater) koji ostaje u svezi s njom. Alumni su uobičajena udruženja u svijetu pa na nekim sveučilištima imaju i stoljetnu tradiciju. 

Udruga diplomiranih studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Pula

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli želi slijediti sve dobre prakse te se iz toga razloga 10. listopada 2016. godine održala Osnivačka skupština, a Ured državne uprave u Istarskoj županiji je 2.2.2017. godine donio rješenje kojim se odobrava upis Udruge diplomiranih studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Pula u Registar udruga Republike Hrvatske. 

Fakultet želi uspostaviti trajnu vezu sa svojim diplomiranim studentima i obavještavati ih o svojim razvojnim planovima i programima te potaknuti sve koji su diplomirali na ovom Fakultetu (koji je pravni sljedbenik nekadašnjeg Pedagoškog fakulteta i Visoke učiteljske škole u Puli) da nam pomognu u nastojanjima da ono bude što bolje i kvalitetnije.

Predsjednica Udruge

Kristina Alviž Rengel, mag. prim. educ. (mandat od 2021.- 2025.)