Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Oglasna ploča FOOZ-a

Rektorovo obraćanje studentima za...
Stotine mladih talenata poput vas još su prije 3.000 godina upisivali prve studije i kolegije. Kako povijest pamti bilo je to u Indiji, danas Pakistanu, na sveučilištu u Takshashili koje je stoljećima slovilo kao ugledno obrazovno središte i okupljalo izabrane sretnike iz svih dijelova svijeta. U modernom dobu znanje je prividno na dlanu, mogućnost studiranja dana je svima i samim time stvara se dojam da svi mogu završiti studij, bilo koji. Međutim, riječ je o stereotipu koji je jako daleko od istine.
Održavanje nastave u tjednu do 29....
Nastava na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti održavat će se virtualno putem e-učenja od 25. do 29. listopada 2021. godine prema rasporedu.
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, ukoliko se nalaze na popisima od 13. ili 20. listopada, studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u prostorijama SCPU-a (stražnje dvorište Studentskog doma Pula) između 9 i 15 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, ukoliko se nalaze na popisu u nastavku ove obavijesti, od 14. listopada,  studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u prostorijama SCPU-a (stražnje dvorište Studentskog doma Pula) između 9 i 15 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 
Sportske aktivnosti za studente u...
Sportske aktivnosti za studente u akademskoj godini 2021./2022. održavaju se u sportskoj dvorani u Ronjgovoj 1 prema sljedećem rasporedu: Pilates – ponedjeljkom i četvrtkom od 18 do 19.30 sati (voditeljica: Lena Habalija, mag. cin.) Odbojka – ponedjeljkom i četvrtkom od 19.30 do 21.00 sati (voditelj: Zlatko Tkalčec, v. pred.) Košarka – srijedom od 19.00 do 20.30 sati (voditelj: Zlatko Tkalčec, v. pred.) U navedenim aktivnostima mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.
Knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti bit će zatvorena do 30. kolovoza 2021. kada ponovno počinje raditi po uobičajenom radnom vremenu.
U petak 18. i u pondjeljak 21. lipnja 2021. knjižnica neće raditi. Knjige možete vratiti u knjižnicu Filozofskog fakulteta.
Lista studenata koji ostvaruju pravo...
Slijedom objavljenog Javnog poziva za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli iz područja pogođenih potresima, a nakon razmatranja pristiglih prijava, utvrđeno je da pravo na dodjelu jednokratne financijske pomoći ostvaruju sljedeći studenti:
Poziv za studente: prijavite se za...
Poštovane/i studentice i studenti, Zavod za javno zdravstvo Istarske županije, u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli, omogućit će studentima cijepljenje protiv COVID-19.
Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 17. svibnja 2021. godine raspisuje Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti za 2021. godinu.
Javni poziv za dodjelu jednokratne...
Na temelju Odluke Senata Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli od dodjeli jednokratne financijske pomoći studentima, KLASA: 003-08/21-02/31, URBROJ: 380-01-21-1 od dana 26. ožujka 2021. Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli iz područja pogođenih potresima Studenti se mogu prijaviti putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/23SJ2Ac4i9K8kDV39
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH- Eisenstadt iz Austrije, i ove godine organizira  Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika . Ljetna škola traje 2 tjedna uz raznolik program nastave jezika, kulture, predavanja o hrvatskom i austrijskom gospodarstvu, kulturi i književnosti, interkulturalnim razlikama, učenje u tandemu, terensku nastavu, radionice te izlete i filmske večeri. Nastava jezika izvodi se na različitim razinama te se polaznici raspoređuju na temelju njihova prethodna poznavanja jezika.
Rapisuje se Natječaj za dodjelu...
Raspisuje se Natječaj za dodjelu rektorove nagrade najuspješnijim studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2019./2020. koji su se istaknuli ostvarenim uspjehom na studiju, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima i ostvarenim postignućima. Rektorova nagrada dodjeljuje se po jednom studentu svake sastavnice. Natječaj je otvoren do 26. travnja 2021. godine, a prijavu na natječaj mogu podnijeti student osobno ili čelnik sastavnice uz prethodnu suglasnost studenta.
Konačne rang liste dobitnika...
Na temelju članka 11. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli Povjerenstvo za utvrđivanje rezultata natječaja utvrđuje konačnu rang-listu studenata i studentica koji ostvaruju pravo na dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija u akademskoj godini 2020./2021. Konačne rang liste dobitnika stipendija 2020./2021.
Konačni rezultati izbora za članove...
Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za Studentski zbor dana 6. travnja 2021. godine utvrdilo je Konačne rezultate izbora za članove Studentskog zbora Sveučilišta.  
Raspisuju se izbori za članove...
Rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 26. veljače 2021. godine donio je Odluku o raspisivanju izbora za članove Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2020./2021. Izbori za Studentski zbor će se zbog epidemiološke situacije uzrokovane virusom Covid-19 održat dana 29. i 30. ožujka 2021. godine putem poveznice za glasovanje koja će na dan izbora biti dostupna na mrežnim stranicama.
Natječaj za mobilnost studenata u...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli dana 17. veljače 2021. godine raspisuje Natječaj za dodjelu financijskih potpora i mobilnost studenta na visokoškolskim institucijama u svrhu stručne prakse u okviru programa Erasmus+. Prijave na natječaj se primaju do popunjena mjesta prema redoslijedu zaprimanja prijava.  NAPOMENA : Prije samog početka ispunjavanja prijavnog obrasca, svaki kandidat more imati Google račun. Potrebno je pažljivo pročitati tekst natječaja i nabaviti sve tražene dokumente u odgovarajućem formatu.  Tekst Natječaja te vezane dokumente preuzmite u nastavku: Natječaj_1_stručna praksa 2020.pdf 
Dopuna i izmjena drugom natječaju za...
Sveučilište dana 16. veljače 2021. raspisuje Dopunu i izmjenu drugom natječaju za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar akademske godine 2020./2021. Na Natječaj se mogu prijaviti studenti Sveučilišta koji svoju mobilnost planiraju realizirati u zimskom semestru akademske godine 2021./2022., odnosno tijekom cijele akademske godine (zimski i/ili ljetni semestar) 2021./2022.
Natječaj za dodjelu stipendija...
Rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je dana 15. veljače 2021. godine raspisao Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2020./2021.  Student se može prijaviti na natječaj putem obrazaca u nastavku i to u jednoj od dvije kategorije:
Prijevoz za studente s invaliditetom
Rok: 30. lipnja 2021. Objava Odluke o visini iznosa novčane potpore za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom za akademsku godinu 2020./2021. uza zahtjeve za ostvarivanje prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za akademsku godinu 2020./2021. Na temelju članka 7. stavka 1. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom (Narodne novine, broj 23/15), ministar znanosti i obrazovanja donosi Odluku o visini iznosa novčane potpore za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom za akademsku godinu 2020./2021. uza zahtjeve za ostvarivanje prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za akademsku godinu 2020./2021.
Natječaj za dodjelu stipendija...
Raspisuje se Natječaj za dodjelu stipendija studentima s invaliditetom Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2020./2021. Stipendije se dodjeljuju u sljedećim kategorijama: Prva kategorija – studenti koji upisuju prvu godinu studija na prvoj razini studija (dvije stipendije) i  Druga kategorija – studenti viših godina studija na obje razine studija te studenti koji upisuju prvu godinu druge razine studija (tri stipendije).
Janko Žufić, viši predavač neće održati nastavu od danas, 12. siječnja 2021. do petka, 15. siječnja 2021. Sljedeći tjedan će se nastava održavati prema rasporedu.
Webinar "Budućnost (ni)je online: osiguravanje kvalitete online studija" održan je 18. prosinca 2020. godine u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje. Cilj mu je bio otvoriti raspravu o osiguravanju kvalitete online studijskih programa te ukazati na razliku između takvog oblika studija i hitne online nastave tijekom izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19.
Ispit iz kolegija  Psihologija rane i predškolske dobi  održat će se u petak 11.12.2020. u   11:00 sati, a ne kao što je prethodno bilo najavljeno u 10:00 sati. Ispit se sastoji od 20 pitanja koja pokrivaju teme predavanja i seminara. Predviđeno vrijeme rješavanja ispita je pola sata (30 minuta), a održat će se na sustavu za  e-učenje .
Poštovane studentice i studenti, od sutra, 20. listopada 2020 . godine, nastava na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli će se u potpunosti odvijati na daljinu do daljnjih uputa.
Nastava iz kolegija Kineziološka kultura kod nastavnika Zlatka Tkalčeca, v. pred., na 1. i 2. godini Učiteljskog studija te 1. i 2. godini studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje se neće održavati od 19. do 23. listopada 2020. godine, a studenti će biti naknadno obaviješteni o nadoknadi nastave.
Sveučilište dana 1. listopada 2020. raspisuje Drugi natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar akademske godine 2020./2021. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti, student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta.  
Obavještavaju se studenti koji su prijavili ispit za ponedjeljak, 21. rujna 2020. kod izv. prof. dr. sc. Mirjane Radetić-Paić da se jave na e-mail adresu mirjana.radetic-paic@unipu.hr  radi dogovora o načinu provođenja ispita.
Obavještavaju se studenti koji su prijavili ispit za ponedjeljak, 7. rujna 2020. kod izv. prof. dr. sc. Mirjane Radetić-Paić da se jave na e-mail adresu mirjana.radetic-paic@unipu.hr  radi dogovora o načinu provođenja ispita.
Završni ispiti iz Povijesti u rujanskom roku bit će usmeni i održat će se online preko Big Blue Buttona na e-učenju (pristupa im se na isti način kao i nastavi). Prijavljuju se  preko studomata, što mogu učiniti oni studenti koji su u potpunosti riješili pitanje seminarskog rada (ostalima predmet neće biti vidljiv, niti će  prijava biti moguća). Mole se studenti da nekoliko dana prije službenog  roka upisanog u studomat provjere točan termin (dan i sat) na e-učenju te da se tijekom ispita u potpunosti pridržavaju propisanih pravila primjerene online komunikacije. Najkasnije dva dana prije ispita  potrebno je poslati skeniranu X-icu,  odnosno ako na njoj fotografija nije  jasna,  osobnu  iskaznicu.
Studenti se upisuju putem Studomata , ali tek kada polože sve planirane kolegije, jer datumom upisa sustav izrađuje račun temeljem nepoloženih ECTS bodova (do trenutka upisa).       ×      
Knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti neće raditi od 27. srpnja do 28. kolovoza radi korištenja godišnjeg odmora.
Završni ispit iz Povijesti i u srpanjskom roku bit će usmeni i održat će se online preko Big Blue Buttona na e-učenju (pristupa mu se na isti način kao i nastavi). Ispit treba prijaviti preko studomata u propisanom roku, što mogu učiniti oni studenti koji su u potpunosti riješili pitanje seminarskog rada (ostalima predmet neće biti vidljiv, niti će prijava biti moguća). Mole se studenti da 2-3 dana prije službenog  roka upisanog u studomat provjere točan termin (dan i sat) na e-učenju te da se tijekom ispita u potpunosti pridržavaju propisanih pravila primjerene online komunikacije. Radi identifikacije studenta, najkasnije dva dana prije ispita  potrebno je mailom poslati skeniranu X-icu,  odnosno ako na njoj fotografija nije  jasna, osobnu  iskaznicu. Kao  i uvijek, za sva pitanja stojim na raspolaganju.
Vlada Japana raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za dvogodišnje (poslije)diplomske istraživačke studije hrvatskim studentima u četiri studijska programa za studije na japanskim sveučilištima i visokim školama, koji počinju u akademskoj godini 2021. Natječaj se realizira u skladu sa MEXT programom stipendiranja (MEXT – Ministarstvo kulture, sporta, obrazovanja, tehnologije i znanosti). Do sada je više od 70 studenata iz Hrvatske primilo stipendije japanske vlade, te se u sklopu MEXT programa školovalo u Japanu.
Završni ispiti iz Povijesti u ljetnom roku bit će usmeni i održat će se online preko Big Blue Buttona na e-učenju (pristupa im se na isti način kao i nastavi). Prijavljuju se  preko studomata, što mogu učiniti oni studenti koji su u potpunosti riješili pitanje seminarskog rada (ostalima predmet neće biti vidljiv, niti će  prijava biti moguća). Mole se studenti da nekoliko dana prije službenog  roka upisanog u studomat provjere točan termin (dan i sat) na e-učenju te da se tijekom ispita u potpunosti pridržavaju propisanih pravila primjerene online komunikacije. Najkasnije dva dana prije ispita  potrebno je poslati skeniranu X-icu,  odnosno ako na njoj fotografija nije  jasna,  osobnu  iskaznicu.
Obavijest o provođenju ankete za...
Poštovane studentice i studenti, zbog izvanrednih okolnosti nastalih uslijed pandemijske situacije u kojoj se izravna kontaktna nastava u iznimno kratkom roku izmjestila u online okruženje, Ured za strateško planiranje i osiguravanje kvalitete Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli pripremio je upitnik sa ciljem prikupljanja studentskog iskustva u praćenju nastave na daljinu. Putem e-maila dobit ćete poveznicu na anketu koja će biti dostupna od 2. lipnja do 10. lipnja. Vaši odgovori na pitanja strogo su povjerljivi i anonimni, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za analizu i interpretaciju rezultata istraživanja te unaprjeđenja ovakvih oblika nastave u budućnosti.
Sveučilišni računski i informacijski centar u Puli objavljuje upute i poveznice na članke s temama najčešće postavljanih upita studenata vezano za korištenje i unaprjeđenje usluge kao i prebacivanja elektroničke pošte na Google Suite for Education. 
Sveučilišna knjižnica u Puli će do daljnjeg pružati isključivo usluge posudbe i povrata građe te upisa novih korisnika. Rad u čitaonicama neće biti moguć. Od 11. svibnja Knjižnica će raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, sa stankom za dezinfekciju prostora od 13 do 14 sati, te subotom od 8 do 13 sati. 
Obavještavaju se studenti da se uz odobrenje Ureda za istraživanje, umjetnost i projekte Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli provodi istraživanje akademske prilagodbe studenata na našem Sveučilištu pa će putem službenog e-maila studenti primiti poziv s web adresom za ispunjavanje online upitnika.
Termini ispita u travnju nalaze se u nastavku:
Svi studenti našeg Sveučilišta od danas imaju mogućnost korištenja aplikacija iz alata Google Suite . Prije svega Google Suite koristimo za primanje i slanje e-pošte, vođenje dijeljenih i osobnih kalendara, e-učenje i grupni rad. Svim studentima omogućeno je korištenje e-pošte na domeni student.unipu.hr, a koristi se za svu službenu komunikaciju unutar Sveučilišta. Studenti su dužni, u komunikaciji s nastavnicima i službama Sveučilišta, koristiti se računom e-pošte na domeni student.unipu.hr, a nastavnici i djelatnici nisu dužni uzimati u obzir poruke poslane s drugih adresa e-pošte. Sve obavijesti uprava Sveučilišta i sastavnica Sveučilišta, odnosno zajedničkih službi, dostavljat će se na adrese studenata na domeni student.unipu.hr.
Sveučilišna knjižnica u Puli javlja kako će osigurati posudbu neophodne građe koja nije online dostupna na način da se ista naručuje putem e-pošte (skpu@unipu.hr). Građu je moguće preuzeti od 11 do 13 sati na način da korisnik pozvoni na glavnom ulazu u zgradu knjižnice za (beskontaktno) preuzimanje građe na ulazu.
Povjerenstvo za provedbu Natječaja za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa utvrdilo je Konačnu rang listu studenata i studentica koji ostvaruju pravo na jednokratnu potporu (pomoć) zbog slabijeg socio-ekonomskog statusa.  
Poštovani studenti, s obzirom na novonastalu situaciju nastava će se održavati online. Ovisno o specifičnostima kolegija i gradiva dio nastave održavat će se putem online emitiranja (u terminima dosadašnjeg rasporeda) dok će ostala nastava biti asinhrona tj. materijali će biti postavljeni na sustav e-učenja , a dodatne konzultacije će se odvijati i putem e-maila. Ispiti, kolokviji i sl. se odgađaju do daljnjeg. Svaki će nastavnik svoje studente e-mailom obavijestiti o terminima i načinu održavanja e-nastave .
Sukladno obavijesti uprave Sveučilišta da će se, uslijed nastale epidemiološke situacije, od ponedjeljka 16. ožujka nastava izvoditi na daljinu molimo sve studente i nastavnike da provjere radi li im ispravno osobni AAI@EduHr korisnički račun. 
Uprava Sveučilišta obavještava sve studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da uslijed nastale epidemiološke situacije od četvrtka 12. ožujka 2020. ne dolaze na planiranu nastavu. Od ponedjeljka, 16. ožujka, nastava će se izvoditi na daljinu sukladno daljnjim obavijestima.     ×      
Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta “Iskustvo zlata vrijedi” spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 100 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa.
Sveučilište dana 6. ožujka 2020. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za akademsku godinu 2020./2021. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta.
Raspisuje se Natječaj za dodjelu rektorove nagrade najuspješnijim studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2018./2019. koji su se istaknuli ostvarenim uspjehom na studiju, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima i ostvarenim postignućima. Rektorova nagrada dodjeljuje se po jednom studentu svake sastavnice. Nagrade uručuje rektor na svečanosti u povodu Dana Sveučilišta (Dies Academicus). Natječaj je otvoren do 18. ožujka 2020. godine, a prijavu na natječaj mogu podnijeti student osobno ili čelnik sastavnice uz prethodnu suglasnost studenta.
Vježbe iz kolegija Metodika nastave hrvatskoga jezika I u petak, 6. ožujka neće se održati zbog bolesti nastavnice.    Još jednom molim studente da zajedničku e-adresu jave na mcolak@unipu.hr
Nastava kod izv. prof. dr. sc. Maje Ružić-Baf 27.02.2020. (četvrtak) neće biti održana
Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 25. veljače 2020. godine raspisuje Natječaj za sufinanciranje troškova prijevoza studenata polaznika međunarodnih programa mobilnosti ERASMUS + i CEEPUS.
   
LEAP Summit jedna je od najvećih međunarodnih konferencija za mlade u Europi. U 2020. okupiti će preko 3.000 sudionika iz 40+ zemalja te preko 80 stručnih predavača iz cijelog svijeta. U 2020. godini LEAP obilježava 5. obljetnicu, a održati će se od 26.-27. ožujka u Zagrebu. Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalne tehnologije, održivi razvoj i ekologiju, Europsku uniju, moderne trendove i inovacije te inspirativne priče.
Od petka 14.02. do petka 21.02.2020. knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti radit će od 8,00 do 15,00 sati.
Ispitni rok zakazan kod izv. prof. dr. sc. Ive Blažević 13. veljače 2020. godine u 16.00 sati održat će se isti dan u 17.00 sati.
Na temelju članka 15. Statuta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i članka 2. Odluke o kriterijima za utvrđivanje slabijeg socio-ekonomskog statusa studenata koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli (KLASA: 003-08/16-02/09, URBROJ: 380-01-16-1, od 19. veljače 2016. godine i KLASA: 003-08/16-02/09, URBROJ: 380-01-18-2 od 28. veljače 2018. godine) rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 11. veljače 2020. godine raspisao je Natječaj za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog  statusa koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.
Odgađa se ispitni rok iz kolegija Medijska kultura koji je zakazan za srijedu 5. veljače. Ispit će se održati u četvrtak, 6. veljače, u 11.00 sati.
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH- Eisenstadt iz Austrije, i ove godine organizira Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika.
Ispitni rok kod izv. prof. dr. sc. Ive Blažević zakazan 30. siječnja 2020. u 16.00 sati održat će se istog dana u 17.00 sati.
održat će se 5. veljače 2020. u 10:00 sati.
Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 21. siječnja 2020. godine raspisuje Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti.
Odgađaju se konzultacije kod prof. dr. sc. Fulvija Šurana zakazane za 27. siječnja 2020. godine.
Od petka, 17. siječnja 2020. godine Ured za studente i obrazovne programe radi prema novom radnom vremenu.
EURES Hrvatska u suradnji s njemačkom službom za zapošljavanje, uredom u Kölnu (Bundesagentur für Arbeit, Agentur für Arbeit Köln) otvara poziv inozemnim  studentima/studenticama, zainteresiranima za zapošljavanje u SR Njemačkoj  do najviše 3 mjeseca u kalendarskoj godini tijekom ljetnih praznika.
Božićni koncert
U četvrtak, 19. prosinca 2019. godine u 18.00 sati održat će se "Božićni koncert" u Svečanoj dvorani Tone Peruško na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti. Koncert su pripremili studenti 4. godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog Učiteljskog studija i učenici Osnovne škole Centar Pula uz vodstvo izv. prof. dr. sc. Ivane Paule Gortan-Carlin, asistenta mr. sc. Branka Radića i učiteljica-mentorica. Pozivamo vas da nam se pridružite!
Blagdanski koncert studenata i djece...
U četvrtak 12. prosinca 2019. godine u 18.00 sati održat će se koncert povodom novogodišnjih blagdana u Svečanoj dvorani Tone Peruško na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti. Koncert su pripremili studentice i studenti 3. godine preddiplomskog stručnog studija Predškolski odgoj iz kolegija Metodika glazbene kulture u okviru oglednih aktivnosti s djecom i odgojiteljicama dječjeg vrtića "Mali svijet". Pozivamo vas da nam se pridružite!
Usmeni ispiti kod doc.dr.sc. Alda Špelića održat će se 11. prosinca 2019. prema sljedećem rasporedu: Opća psihologija u 10.00 sati 0303077012 / 0303086520  Razvojna psihologija u 10.30 sati 0303084019 / 0303084019 Psihologija predškolske dobi u 10.30 sati 0303070394
Poštovane studentice i studenti, objavljen je natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim studentima u akademskoj godini 2019./2010. na sljedećoj poveznici:  https://www.unipu.hr/novosti?@=2ewrz#news_107442 .  
Seminarska nastava iz kolegija Dječja književnost na engleskom jeziku I. održat će se u ponedjeljak, 2. prosinca 2019., prema rasporedu. Seminare će voditi Adriana Beletić, prof.   Predavanja i seminari iz Dječje književnosti na engleskom jeziku III. neće se održati u ponedjeljak, već u četvrtak, 5. prosinca 2019., od 11,20 do 13,45 sati. Nastavu će održati Adriana Beletić, prof. Detalji o rasporedu prezentacija slijede u e-poruci.   Ivana Bančić Čupić, asistent
Ispitni rok iz kolegija Dječja književnost na engleskom jeziku I., II. i III. te Fonetika i fonologija engleskog jezika I. i II. neće se održati 27. studenog, već se odgađa za 4. prosinca 2019. u 13.30 sati.    
U ponedjeljak, 25. studenog 2019., asistentica Ivana Bančić Čupić neće održati nastavu ni konzultacije zbog bolesti.
Traži se student/ica za pomoć u knjižnici Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti. Detaljnije u obavijesti.
... "Fragmenti buzetske prošlosti u srednjem i novom vijeku" održat će se u utorak 19. studenog 2019. u 17:00 sati u Svečanoj dvorani Tone Peruška u Ronjgovoj 1. Dobrodošli.
U ponedjeljak, 18. studenog 2019., asistentica Ivana Bančić Čupić neće održati nastavu ni konzultacije zbog bolesti.
Izrada studentskih iskaznica (x-ica)
Studenti prvih godina preddiplomskih i diplomskih studija koji se nisu slikali za studentske iskaznice (x-ice) molimo da dođu u Ured za studente i obrazovne programe, suteren zgrade FET-a, Preradovićeva 1, soba 8.  
U petak 15.11. knjižnica će raditi od 8,00 do 9,00 i od 10,00 do 14,00.
Sveučilište dana 8. studenog 2019. godine raspisuje Drugi natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar akademske godine 2019./2020. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita.
Predavanje docentice Vidović iz kolegija Dječja književnost na engleskom jeziku I. će se danas održati s početkom u 14:40 sati u učionici broj 34. Ivana Bančić Čupić, asistent 
Pozivamo Vas na promociju knjige Programi prevencije problema u ponašanju u lokalnoj zajednici autorice izv. prof. dr. sc. Mirjane Radetić-Paić koje će se održati u utorak 29. listopada 2019. godine u 12:00 sati u Svečanoj dvorani "Tone Peruška", Ronjgova 1. Knjigu će predstaviti recenzenti: prof. dr. sc. Neala Ambrosi-Randić, Fakultet za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, doc. dr. sc. Miranda Novak, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Odgađa se nastava kod Zlatka Tkalčeca. v.pred od 21. do 25. listopada 2019. godine.
Sportske aktivnosti za studente Sveučilišta u zimskom semestru 2019./2020. godine održavaju se u sportskoj dvorani u Ronjgovoj 1 prema sljedećem rasporedu:
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, od srijede 16. listopada,  studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u zgradi Sveučilišta, Ronjgova 1 (prvi kat desno, soba. 16 b) u vremenu od 8.30 do 10 sati te od 11 do 12 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 
U suradnji Crvenog križa Pula i Studentskog centra Pula, u ponedjeljak, 14. listopada, će se u Studentskom domu Pula (Preradovićeva 28A), održati akcija dobrovoljnog davanja krvi. Odazovite se i vi ovoj plemenitoj akciji koja će se provoditi od 10 do 14 sati.  https://www.youtube.com/watch?v=tP3ET1O9Eew&feature=youtu.be
Nastava iz kolegija Opća pedagogija  na studiju Rani i predškolski odgoj i obrazovanje ( I. godina ) neće se održati u utorak 15. listopada 2019.  
Obavještavaju se studenti da se nastava iz kolegija Njemački jezik 11.10. neće održati zbog službene spriječenosti predmetne nastavnice. Marieta Djaković, prof.  
Kako dobiti elektronički identitet u...
Svi studenti koji su upisani na studije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli imaju pravo na AAI@EduHr korisnički račun za korištenje sveučilišnih online usluga. U nastavku pročitajte kratke upute za preuzimanje podataka za pristup računu i ne zaboravite odmah promijeniti lozinku!  
Uvodni termin nastave održat će se u ponedjeljak 7. listopada u 18.30 sati u dvorani 31/2, Ronjgova 1. Marieta Djaković, prof.
Janko Žufić, v.pred.  neće održati nastavu u ponedjeljak 7. listopada 2019. godine
Senat Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je na svojoj 27. sjednici održanoj dana 30. rujna 2019. godine donio Pravilnik o izmjenama Pravilnika o studiranju. Novom izmjenom uklonjena je odredba koja je propisivala da status studenta traje dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija i uvedena nova odredba kojom je regulirano da status studenta traje do prestanka izvođenja studijskog programa.
Zbog odlaska na službeni put doc. dr. sc. Lorena Lazarić neće održati nastavu i konzultacije od 2. listopada do 9. listopada 2019. godine.
Zbog odlaska na službeni put asistentica Doris Velan 1. listopada 2019. godine neće održati nastavu ni konzultacije
USMENI ISPITI IZ PSIHOLOGIJSKIH KOLEGIJA 02. listopada 2019.   Opća psihologija                         10,oo h           0303086520 / 0115079782 / 0066298818 10,3o h            0303077012 / 0303084141   Razvojna psihologija                         11,oo h           0303086172  / 0303086097  /  0303077049                         0303065691*/ 0303065506*                         11,3o h           0203008933  /  0115025602  /  0115049083                         0303078072*/  0303062663*   Zdravstvena psihologija 12,oo h           0303078392  /  0112065441  /  0303078457    12,3o h            0303078756  /  0303027298                           Psihologija predškolske dobi                         13,oo h           0303077738  /  0303067056 /  0303060466                         13,3o h           0116114830  /  0303069797  / 0112069489    14,oo h            0303078051  /  0140009334  / 0303062231 14,3o h            0303062109  /  0303079935  / 0303078093
Tjedan istarskih knjižnica u...
Povodom Tjedna istarskih knjižnica koji se održava od 23. do 27. rujna u knjižnici Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti bit će za sve korisnike organizirane individualne poduke za korištenje sustava e-građani kao i za pretraživanje baza podataka i on line kataloga. Dobrodošli!
Ispitni rok iz kolegija "Zaštite zdravlja i njege predškolskog djeteta" održat će se 20. rujna 2019. u 15:45 sati. 
... održat će se u 7:30 sati.
Si avvisano gli studenti dei corsi di laurea in Educazione Prescolare e Studi Magistrali che il docente dr.sc. Andrea Debeljuh non terrà l’appello d’esame previsto per il giorno 11 settembre 2019
Odgađa se ispit kod doc. dr. sc. Andree Debeljuha zakazan za sutra 11. rujna 2019. godine.
USMENI ISPITI IZ PSIHOLOGIJSKIH KOLEGIJA   11. rujan 2019. Opća psihologija                    11,oo h       0303084141                    Razvojna psihologija – redovni stud. 11,oo h       0303086172 / 0303076975 / 0303069830*        Razvojna psihologija – izvanredni stud.                   11,3o h       0111075851 / 0303064904 / 0112069489 12,oo h       0303078051 / 0115077629 / 0303078093                    0303065691*             Psihologija predškolske dobi – izvanredni studij 12,3o h       0303030573 / 0303078004 / 0303045284 13,oo h       0303077808 /9998000677 /  0116137844 / 0303077860  
ATAAC konferencija (15.-17. listopada 2019.; Zagreb, hotel Westin) jedna je od najvećih svjetskih konferencija koja se bavi učinkovitim korištenjem napredne tehnologije i potpomognute komunikacije u radu s djecom s teškoćama i osobama s invaliditetom.   Shvativši važnost dolaska što većeg broja studenata i stručnjaka koji se bave ovom problematikom, odlučili smo omogućiti svim zainteresiranim studentima i djelatnicima Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Puli besplatnu kotizaciju za prvi i treći dan konferencije (15. i 17. listopada).   Teme prvog i trećeg dana konferencije su: ' 'Djeca, škola i obrazovanje'' i ''Rana intervencija''.   Koraci za registraciju su sljedeći: 1. Ispuniti svoje podatke na https://www.register.ataac.eu/hr/ (odabrati prvi i treći dan konferencije - utorak, 15.10.2019. i četvrtak, 17.10.2019.). 2. U polje za unos promo koda upisati: UNI-FREE   Na taj način će prijavljeni dobiti pravo na besplatnu kotizaciju za prvi i treći dan konferencije te naknadno moći odabrati željene radionice tih dana. Budući da je ukupan broj karata ograničen svakako je dobro da se svatko tko je zainteresiran prijavi što prije i osigura svoje mjesto.  
Ispit iz kolegija "Njege i zaštite zdravlja predškolskog djeteta" održat će se sutra 6. rujna 2019. u 14:00 sati.
Ispit kod izv. prof. dr. sc. Ive Blažević odgađa se za petak 6. rujna 2019. u 9:00 sati
Zainteresirani studenti i studentice za rad u radijskoj emisiji HRT-a Radio Pule kao voditelji, glazbeni urednici ili tehničari, neka dođu na audiciju 12. rujna 2019. u 15 sati, adresa je Dalmatinova 5 (zgrada OTP banke, III. kat).
Ispiti u rujnu bit će dan ranije od datuma navedenog u studomatu: umjesto 3. bit će 2. rujna, a umjesto 17. bit će 16. rujna 2019., oba s početkom u 7:30.
Vijeće Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti na svojoj 7. sjednici održanoj dana 17. srpnja 2019. godine donijelo je Odluku o poništavanju Odluke o raspisivanju natječaja i imenovanju Povjerenstva za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij „Nove paradigme obrazovanja“ (KLASA: 003-08/19-04/65, URBROJ: 380-07-19-1) od 28. svibnja 2019. godine. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.
USMENI ISPITI IZ PSIHOLOGIJSKIH KOLEGIJA 17. srpnja 2019. Opća psihologija                    09,oo h       0303077049 / 0303086520 / 0115079782                     09,3o h               0303084019 / 0303084050      Razvojna psihologija – redovni stud. 10,oo h       0303084003 / 0303083305 / 0303076980 / 0303086167   Razvojna psihologija – izvanredni stud.                   10,3o h       0034030950 / 0303070347 / 0303078137 11,00 h        0303078004 / 0303084253 / 0303077689 / 0303086008     Psihologija predškolske dobi – izvanredni stud. 11,3o h       0303017216 / 0116111727 / 0303079956 / 0303062182   Psihologija predškolske dobi – redovni stud.                    12,oo h       0303050111 / 0303050174 / 9998000677  12,3o h        0303077785 / 0303077701   18. srpnja 2019. Zdravstvena psihologija   09,oo h        0303078506 / 0303078415 / 0303078324 09.3o h       0303078350 / 0303078371 / 0303078280 10.oo h       0303078319 / 0303078436 / 0303078462 10,3o h       0303078233 / 0303078441 / 0303078228 11,oo h       0303078483 / 0303078254 / 0303078366 11,3o h        0303078478 / 0303078345 12,oo h       0303078574 / 0303053657 / 0303078777 12,3o h       0303078665 / 0303078623 / 0303078761 13,oo h       0303078618 / 0303078569 / 0303080296 13,3o h       0303078207 / 0303078740 / 0303078212
Ispit iz kolegija Fonetika i fonologija engleskog jezika I. i Fonetika i fonologija engleskog jezika II. održat će se u petak (5.7.2019.) u 11 sati u učionici br. 4.   
Usmeni ispiti iz svih matematickih kolegija na 2. ljetnom roku kod profesora Nevena Grbca odrzat ce se u petak 5.7. u 10 sati.
Svi ispiti kod prof. Beletić održat će se 3.7.2019. u 11.00 sati.
Zbog zdravstvenih problema prouzročenih visokim temperaturama zraka prisiljen sam odgoditi ispit za srijedu, 3. srpnja 2019. u 8:30 sati u Ronjgovoj 1 (dv. 12 ili dvorana Slavka Zlatića u prizemlju zgrade)
Odgađa se ispit iz kolegija Medijska kultura koji se trebao održati 28. lipnja 2019. Studentima su ponuđena dva zamjenska termina na koje se trebaju prijaviti preko e-učenja do 26. lipnja 2019.
... održat će se u četvrtak, 27. lipnja 2019. u 16:00 sati.
Gošća emisije “Živa veza“ na Hrvatskom katoličkom radiju 12. lipnja 2019. godine bila je izv. prof. dr. sc. Vjekoslava Jurdana s Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.
  USMENI ISPITI IZ PSIHOLOGIJSKIH KOLEGIJA 19. lipnja 2019. Opća psihologija                         08,oo h           0303077033 / 0303086097 / 0303076996 08,3o h            0303086520 / 0303084141 /   Razvojna psihologija – redovni stud.                         09,oo h           0303086172 / 0303086130 / 0303083305 09,3o h            0303076980 / 0303070422 / 0303079909    10.oo h           0303084003 / 0351004451   Razvojna psihologija – izvanredni stud.                         10,15 h           0303017216 / 0303078088 / 0115072979 10,45 h            0303078121 / 0303084232 / 0303078051 11,15 h            0265002580 / 0009070951   Zdravstvena psihologija 11,45 h                 0303007223 / BUBAMARA      Psihologija predškolske dobi – izvanredni stud.                         12,0o h           0303069797 / 0115063413 / 0303069295 12,3o h            0303069690 / 0284012502                           13,oo h           0303078142 / 0066245584 / 0303078030 13,3o h            0303025267 / 0303062182    Psihologija predškolske dobi – redovni stud.                         14,oo h           0011161471 / 0303067082 / 0303066870    14,3o h            0303077785 / 0303077647  
Od 17.06. do 31.07. i od 2.09. do 27.09. knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00.
U četvrtak 13.06. knjižnica će raditi od 10,00 do 14,00.
Ispit iz povijesti odgađa se za četvrtak (13. lipnja) u 8:00 sati.
... održat će se u utorak 11. lipnja 2019. u 9:00 sati.
EUROSTUDENT VII je najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja, a provodi se u više od 30 zemalja Europe.
Studenti koji prijavljuju ispit iz Stručne prakse za rok u lipnju, dnevnike stručne prakse i potvrdnice trebaju predati do 10.06.2019. doc.dr.sc. Dijana Drandić
Pozivamo da nam se pridružite kao sudionik te u ugodnoj i kreativnoj atmosferi steknete nova poznanstva i prilike za suradnju. MoodleMoot Hrvatska 2019. održat će se u petak 7. lipnja 2019. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra Srce. Deveti Moodlemoot Hrvatska organiziraju Centar za e-učenje Srca i Centar potpore e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
U srijedu 29. svibnja 2019. godine, u Hotelu Histria u Puli, održati će se radionica na temu društvenih inovacija odnosno društvenog inoviranja. Na radionicu su pozvani članovi akademske zajednice, predstavnici različitih ustanova, udruga, institucija, jedinica lokalne i regionalne samouprave - da sudjeluju i daju svoj doprinos, ali i upoznaju metodu Design thinking i temu društvenih inovacija.
Poziv na gostujuće predavanje
U utorak, 28. svibnja 2019. godine dr. sc. Mária Bajner sa Sveučilišta u Pečuhu održat će javno predavanje pod naslovom Generation X,Y,Z. Putting up fences or building bridges? Predavanje će se održati u Svečanoj dvorani "Tone Peruško" s početkom u 14.40 sati. Pozivamo sve profesore i studente na ovo interaktivno predavanje.
Veleposlanstvo Japana raspisalo je u ime japanskog Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomski i diplomski (istraživački) studij te stručne studije na visokim školama u Japanu. Stipendije se dodjeljuju za početak studija u Japanu u akademskoj godini 2020./2021.
Pravo na podnošenje zahtjeva za financiranje studentskih aktivnosti/projekta/programa imaju: Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, sve studentske udruge koje su upisane u Upisnik studentskih udruga Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli odnosno studentske udruge uključujući i alumni udruge koje djeluju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, a registrirane su kod drugih nadležnih ustanova. Skupine studenata ili studenti pojedinačno mogu podnijeti zahtjev u okviru zahtjeva Studentskog zbora Sveučilišta. Isti podnositelj može podnijeti više zahtjeva ali svaki na posebnom obrascu. Zahtjevi moraju ispunjavati kriterije za dodjelu sredstava te način vrednovanja studentskih projekata (kriteriji su objavljeni na web stranici Centra u sklopu poziva).
Doc. dr. sc. Ivana Paula Gortan- Carlin  bit će odsutna od 6. do 19. svibnja 2019. radi odlaska na službeni put.
U četvrtak, 9. svibnja 2019., organiziran je terenski obilazak Dvigrada, prema uputama koje su studenti dobili na satu. Treba doći na željeznički kolodvor u Puli u 8:25. Cijena povratne karte je 25,40 kn. Molim studente da poštuju dogovoreno vrijeme dolaska na kolodvor te da novac prikupe unaprijed.
Ovim putem obavještavamo studente da se rok za prijavu na Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka za akademsku godinu 2019./2020. produljuje do 15. svibnja 2019. godine. 
Ispiti predviđeni za 10.5.2019. održat će se tjedan dana kasnije u petak 17.5.2019. prema istoj satnici. Nije potrebno ponovo prijavljivati ispit.
... održat će se u utorak, 30. travnja 2019. u 8:00 sati u Ronjgovoj 1.
USMENI ISPITI IZ PSIHOLOGIJSKIH KOLEGIJA 02. svibnja 2019. Opća psihologija                          9,oo h            020529    Razvojna psihologija – izvanredni stud.                           9,oo h           060896 / 391998   Psihologija predškolske dobi                           9,3o h           060896 / 391998 / 0303777790 / 303077652                         10,oo h           303079844 / 303077743 / 030377904   Razvojna psihologija – izvanredni stud.                         10,3o h           231090 / 010697 / 041194                          11,oo h            937469 / 030915 / 120498   Psihologija predškolske dobi – izvanredni stud.                         11,3o h           091996 / 040519 / 199011                         12,oo h            070498 / 270898 / 240490                         12,3o h           249993 / 060797 / 193089                          13,oo h           811998 / 021296    Psihologija grupe - informatika                                                                  2424014328   3                                                                   0265000705   2                                                                                          Doc.dr.sc. Aldo Špelić           Pula, 26. travnja, 2019. g.
Ispitni rok zakazan za 29.4. kod dr.sc.Lorene Lazarić prebacuje se na 2.5. u 16,30 u učionici 25. Prijava od 29.4. vrijedi za 2.5.
Nastava iz kolegija Pedagogija djece s posebnim potrebama dana 29.4.2019. (ponedjeljak) neće se održati. Vježbe u Školi za odgoj i obrazovanje teku prema predviđenom rasporedu.
Asistentica Ivana Bančić Čupić će u četvrtak, 18.4.2019., održati konzultacije s početkom u 9.30 sati (umjesto u 12 sati.)
ESN – Erasmus Student Network Hrvatska organizira godišnji skup svih sekcija i predstavnika u uvali Scott u Kraljevici. Skup će biti održan od 3. do 5. svibnja 2019. godine. Na skupu će se predstaviti sve dosadašnje sekcije, njihov rad i uloga ESN-a u visokoškolskim ustanovama koje su dio Erasmus+ programa.
Ispit Engleski jezik 1 i Engleski jezik 2 (PO1 izvanredni) održat će se u četvrtak 11.4.2019. u 17:45 sati u učionici 25
Zbog malog broja zaprimljenih prijava za Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka za akademsku godinu 2019./2020., natječaj se  produljuje do 30. travnja 2019. godine.
Dnevnike stručne prakse možete preuzeti u tajništvu do zaključno 24. travnja 2019. godine.
Izv.prof.dr.sc. Vjekoslava Jurdana će održati ispite za svoje kolegije, umjesto 25. 04. 2019., u petak 3. 05. u 17 sati.                                     
Od srijede 3.04. do petka 5.04. knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti radit će od 10,00 do 14,00 sati.
Poštovani, asistentica Isabelle Vidajić, prof. ovaj tjedan 2.4.-5.4. 2019. neće držati nastavu.   doc.dr.sc . Ivana Paula Gortan-Carlin
Ispitni rok od 12.4. kod doc.dr.sc. Ivane Paule Gortan-Carlin i mr.sc. Branka Radića održat će se 15.4.2019., s početkom u 13 sati. Na vratima učionice 34 i kabineta 24/4 bit će postavljen raspored ispita.
Zbog velikog broja zainteresiranih studenata, CMG Hrvatska ponovno će održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips & tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitmentu su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist). Radionice će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 10 sati u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Stanici 50.
Ovim putem obavještavaju se studenti FFPU-a i 3 studentice FOOZ-a koji su prema rasporedu trebali na sistematski pregled doći 27.3.2019. da je termin premješten za 29.5.2019. u isto vrijeme (u 15 sati) u prostoru ZZJZ IŽ, kao i do sada, a zbog nemogućnosti liječnice koja je u navedeno vrijeme službeno odsutna.
Molim studente koji me žele za mentora diplomskog rada da mi se što prije jave. Krajnji rok za donošenje prijavnog lista na potpis je 9. travnja 2019. Nakon tog datuma bit ću, naime, odsutan pa prijava mentorstva neće biti moguća.
USMENI ISPIT 20. ožujka 2019.   Psihologija predškolske dobi-izvanredni   12.00 h    0115063413/ 0303058926/ 0265006254/ 0112054624 12.30 h      0299002053/ 0009050362/ 0115077398 13.00 h     0303078158/ 0303078179/ 0303078163 13.30 h     0303043713/0178098968/ 0303028552       Razvojna psihologija-izvanredni 13.30 h  0203008879
Danas 15. ožujka 2019. godine ispit kod prof. Kmet iz kolegija "Zaštita zdravlja i njega predškolskog djeteta" održat će se u učionici 33 u 15:30 sati.
Sutra, 14. ožujka 2019., neće se održati nastava iz kolegija Dječja književnost na engleskom jeziku II. zbog bolesti nastavnice.  
Natječaj za mobilnost studenata u...
Sveučilište dana 7.3.2019. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za akademsku godinu 2019./2020. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta. Prijave na natječaj primaju se zaključno do 8.4.2019. godine, a tekst Natječaja te vezane dokumente preuzmite u nastavku. 
Vježbe iz Metodike nastave hrvatskoga jezika I započinju u petak, 8. ožujka prema izmijenjenom rasporedu.
USMENI ISPITI   27.02.2019.      Opća psihologija   8,3o h              0303077033 / 0303076975 / 0303077054   9,oo h              0303086172 / 0303086130                                                     Psihologija predškolske dobi     9,3o h              0303077694 / 0303051075 / 0303077897     10,oo h               0303077988 / 0116150722                                   Psihologija predškolske dobi – izvanredni     12,oo h               0303067194 / 0303032786                                                                                                                          Psihologija grupe - informatika                                                                 0318000733 (2)                                                               0242001815 (2)                                                               0248050853 (3)   
Masarykova Univerziteta (Brno, Češka) organizira međunarodnu ljetnu školu za studente „Outdoors in Czechia 2019“ od 17. do 21. lipnja 2019. godine u Moravecu u blizini Brna.
U nastavku slijede rezultati iz ispita Fonetika i fonologija engleskog jezika II. održanog 15. veljače 2019.
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli dana 14. veljače 2019. godine raspisuje Natječaj za dodjelu financijskih potpora i mobilnost studenta na visokoškolskim institucijama u svrhu stručne prakse u okviru programa Erasmus+. Prijave na natječaj se primaju do popunjena mjesta. Tekst Natječaja te vezane dokumente preuzmite u nastavku...  
USMENI ISPITI IZ PSIHOLOGIJSKIH KOLEGIJA   Opća psihologija 14.02.2019. 9:30 sati      0303077033/ 0303086172/ 0303086130 10:00 sati    0303084003/ 0303086104/ 0303083305   Razvojna psihologija 14.02.2019. 10:30 sati     0303077028   Razvojna psihologija 14.02.2019.-izvanredni studij 10:30    0116114830/ 0140009334/ 0303078163   Psihologija predškolske dobi-14.02.2019. 11:00 sati 0303049876/ 0303055534/ 0303067472 11:30 sati  0303067404/ 0303067430/ 0303060606 12:00 sati  0303077717/0303077897/0303077829 12:30 sati 0303077855/ 0303077668/ 0303077834   Psihologija grupe-informatika 0165060002     3 0319001208      3     Doc. dr. sc. Aldo Špelić   Pula, 11. veljače 2019.
.... u ponedjeljak 11. II. 2019. u 14:00, Ronjgova 1, prizemlje
U nastavku slijede rezultati ispita iz Fonetike i fonologije engleskog jezika II. održanog 1. veljače 2019. godine:      
Svi ispiti kod Đeni Zuliani, v.pred. održavaju se danas 29. siječnja i sutra 30. siječnja 2019. godine u 17.00 sati.
Rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 28. siječnja 2019. godine raspisuje natječaj za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Mjera kroz koju se olakšava pristup studijima studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa u akademskoj godini 2018./2019. je jednokratna potpora (pomoć) studentima. Odluku o provedenom natječaju i dodjeli jednokratne potpore (pomoći) donosi rektor Sveučilišta. Iznos jednokratne potpore (pomoći) po studentu iznosi: 4.000,00 kuna. Broj jednokratnih potpora (pomoći): 15.
U četvrtak 24.01.2019. knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti radit će od 10,00 do 14,00 sati.
Termin ispitnog roka iz kolegija Pedagogija djece s teškoćama u razvoju premješta se sa 30.1.2019. na 4.2.2019. u 8 30. sati.
Ispit iz Povijesti održat će se u utorak 29. siječnja 2019. u 10:00 sati u Ronjgovoj 1.
Na temelju članaka 15. Statuta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i članka 11. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (KLASA: 003-08/14-01/01-01, URBROJ: 380-01-01-18-4 od 21. veljače 2018. godine), rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 14. siječnja 2019. godine raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2018./2019.
Psihološko savjetovalište za studente i studentice poziva Vas na predavanje prof. Ujčić Lukšić na temu "Ispitna anksioznost i samopodrška: Što mogu učiniti za sebe u situaciji ispitne anksioznosti" koje će se održati u četvrtak 17.01.2019. u dvorani Tone Peruško s početkom u 17:30. Veselimo se Vašem dolasku!
Konzultacije kod prof. dr. sc. Fulvia Šurana dana 8. siječnja 2019. neće se održati.
Nastava Kineziološke kulture za PO/US (redovni studij) 1. i 2. godine neće biti održana od 07.-10. siječnja 2019. godine. Nadoknada je za 1. godinu PO/US već je "odrađena" kroz sadržaj "Pješačenje i planinarenje" (Staza Sv. Šimuna - Gračišće), a za drugu godinu PO/US bit će nadoknađena u siječnju 2019., do kraja zimskog semestra. Zlatko Tkalčec, prof., v. pred.
U četvrtak 20.12. knjižnica će raditi od 8,00 do 12,30 i od 14, do 18,00. U petak 21.12. knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00. Od ponedjeljka 24.12. do petka 4.01.2019. knjižnica neće raditi.
USMENI ISPITI   Opća psihologija 13.12.2018. 9h 0303077033/0303076975/0303077054 Razvoja psihologija 13.12.2018. 10.30 h 0303077007 Psihologija predškolske dobi 13.12.2018. 9.30 h 0303067430/0303049876/0303055534 10h 0011161471/0303067472/0303067404 10.30h 0303045578/0303066891 Psihologija predškolske dobi-izvanredni studij 13.12.2018. 11h 0115070397/0242025420/02424021666
Đeni Zuliani, v.pred. sutra neće održati konzultacije.
Današnja predavanja kod Janka Žufića, v.pred. neće se održati za sat u 10:30 i za sat u 11:20.
Studenti koji idu u Pazin vlakom trebaju doći na željeznički kolodvor u Puli u 7:50 sati
Zbog službene spriječenosti predmetne nastavnice, nastava iz kolegija Njemački jezik održat će se u petak, 30.11.2018. u 10 sati u dv. 31/2 (Ronjgova 1) umjesto u ponedjeljak, 26.11.2018. Marieta Djaković, prof.
Mole se svi studenti koji nisu  preuzeli dnevnike stručne prakse akademske godine 2017./2018., da mogu preuzeti dnevnike stručne prakse u Tajništvu Fakulteta od 7:00 do 15:00 sati zaključno do 21. prosinca 2018.
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli će tijekom akademske godine 2018./2019. organizirati potporu studentima s motoričkim poremećajima na Sveučilištu, a pomoću studenta – asistenta u nastavi. Za odabir asistenata u nastavi, ovisno o broju studenata s motoričkim poremećajima, Sveučilište će raspisati natječaj koji će biti dostupan na službenim sveučilišnim mrežnim stranicama najkasnije početkom prosinca. Potpora za studente s motoričkim poremećajima (60% i više) može uključivati potporu pri kretanju (odlazak i dolazak na fakultet te kretanje po prostoru, rješavanje administrativnih procedura, nabavu literature, fotokopiranje) te pomoć u praćenju nastave, a sve u skladu s unaprijed definiranim potrebama studenata s invaliditetom.   ured@unipu.hr
Ispit kod izv. prof. dr. sc. Maje Ružić-Baf  zakazan za 15. studenog 2018. odgađa se. Ispit će se održati 20. studenog 2018. u 12:40 sati.
Poštovani, Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo, udruga civilnog društva, u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova RH provodi projekt pod nazivom "Odredište EU: budućnost mladih u Hrvatskoj". U sklopu ovog projekta Centar Miko Tripalo organizira radionice za mlade. Nakon uspješno održane radionice u Osijeku, slijedeća radionica održat će se u Puli. Radionice su namijenjene mladima, a cilj je u interaktivnom okruženju kroz raspravu istražiti uzroke koji utječu na razinu znanja mladih o Europskoj uniji i njihovim pravima te detektirati primjere njihovih neispunjenih očekivanja od članstva Republike Hrvatske u EU. Ovim putem Vas pozivamo da se uključite na radionicu "Odredište EU: budućnost mladih u Hrvatskoj", koja će se održati u Puli u petak 16. studenog 2018. godine u 11 sati u zgradi Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u dvorani Slavka Zlatića.
U svrhu zabave i rekreacije od 9. studenog počinje grupa za grčke narodne plesove koja će se održavati petkom od 15 do 17 sati u sportskoj dvorani Sveučilišta u Ronjgovoj 1. Dobrodošli su kako djelatnici Sveučilišta tako i studenti...
Prema dogovoru sa studentima nastava iz kolegija Njemački jezik održat će se u petak, 26.10.2018. u 10 sati u dv. 31/2 (Ronjgova 1) umjesto u ponedjeljak, 29.10.2018. Marieta Djaković, prof.
Đeni Zuliani, v.pred. u petak 26 listopada 2018. neće održati konzultacije zbog odlaska na službeni put
Sveučilište dana 23.10.2018. raspisuje Natječaj za dodjelu financijskih potpora i mobilnost na visokoškolskim institucijama za ljetni semestar akademske godine 2018./2019. Svrha boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji može biti studijski boravak koji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme mobilnosti student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta. Prijave na natječaj se primaju zaključno do 20.11.2018. godine, a tekst Natječaja te vezane dokumente preuzmite u nastavku.
Nastava iz kolegija Njemački jezik 1 održavat će se ponedjeljkom od 17.45-19.15 u dv. 31/2. Marieta Djaković, prof.
Odgađa se nastava kod Zlatka Tkalčeca,v.pred. do kraja tjedna radi bolovanja
Zahtjevi za obročnom otplatom školarine prilikom upisa u akademsku godinu 2018./2019. mogu se podnijeti do zaključno 22. listopada 2018. godine. Zahtjev podneseni nakon navedenog roka će se odbacivati kao nepravodobni.    
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli pretplatilo se na ProQuest baze podataka Health Research Premium Collection, SciTech Premium Collection i Social Science Premium Collection, a radi korištenja prilikom pisanja stručnih i znanstvenih radova te provođenja istraživanja. Za kvalitetniju upotrebu baza organiziran je web trening ( webinar ), a održat će 17. listopada 2018. godine od 11 do 12 sati.
Sportske aktivnosti za studente Sveučilišta u zimskom semestru 2018./2019. godine održavaju se u sportskoj dvorani u Ronjgovoj 1 prema sljedećem rasporedu:
Mole se svi studenti II. godine Učiteljskog studija da se jave Kristini Alviž Rengel, mag.prim.educ., voditeljici Ureda za studente i obrazovne programe na e-mail kalviz@unipu.hr radi završetka postupka upisa u II. godinu studija
Nastava iz kolegija Suvremeni engleski jezik 2 neće se održati, nastava se nastavlja po rasporedu sljedeći četvrtak
Nastava kod izv.prof.dr.sc. Nevana Grbca započeti će 1.11.2018. godine
Djelatnici Ureda za studente i obrazovne programe korisnicima neće biti dostupni u srijedu, 3.10. i četvrtak, 4.10. zbog upisa studenata u 1. godinu diplomskih studija te u srijedu, 10.10.2018. godine zbog upisa studenata u 1. godinu preddiplomskih studija u 3. upisnom roku.
Obaviještavaju se studenti 3. godine Učiteljskog studija da ovaj tjedan neće biti nastave iz kolegija Medijska kultura kod doc.dr.sc. Kristine Riman koja je po rasporedu trebala biti održana u četvrtak
  USMENI ISPITI   Razvojna psihologija 03.10.2018. 12 h    0303065691/0303070389/0303070282   Psihologija predškolske dobi 12,30h   0303048169/0242013337 Razvojna psihologija-izvanredan studij 03.10.2018. 13 h   0265006254/0115077398/0303078158 13,30 h   0140009334/0303078163/0303079935/0287000782 Psihologija predškolske dobi-izvanredan studij 03.10.2018. 14 h    0303069323/0115070397/0303070394 14,30 h  0242021666/1193016732 Psihologija grupe   0016076890        3                                                                                                                                                                                                
Nastava u akademskoj godini 2018./2019. za sve studente počinje u ponedjeljak 1. listopada 2018. godine sukladno Akademskom kalendaru za 2018./2019. godinu. Studenti 1. godine studija imaju Orijentacijski dan koji započinje u 10:00 sati (Svečana dvorana “Tone Peruško”, I. Matetića Ronjgova 1/II), a s nastavom započinju 2. listopada 2018. prema rasporedu. Studenti viših godina studija započinju s nastavom 1. listopada 2018. prema rasporedu nastave objavljenom na mrežnim stranicama.
Obaviještavamo sve studente prve godine Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti da akademska godina 2018./2019., započinje u ponedjeljak,1. listopada 2018., Orijentacijskim danom u 10 sati (Svečana dvorana "Tone Peruško", I.Matetića Ronjgova 1/II), a nastava u utorak, 2. listopada 2018., prema rasporedu predavanja.
Upis ocjena za kolegije čiji je nositelj izv.prof.dr.sc. Alen Jakupović bit će organiziran 28.09. (petak) u 9 sati
Srijeda, 19. rujna 2018. u 11:00 sati, dv. 11.
Ispit iz Kineziološke kulture I i II za izvanredne studente, 17.09.2018. održat će se u 12.00 sati (umjesto u 10.00) zbog zauzetosti sportske dvorane (Gimnazija Pula). Zlatko Tkalčec, v. pred.
USMENI ISPITI Razvojna psihologija 13.09.2018.   10   h    0303076928 / 0303057287 / 0303057432                             10,30 h    0303070389 / 0303065735 / 0303065569                              11 h     0303065639 / 0303079891 / 0303065436 Razvojna psihologija – izvanredni studij 13.09.2018.   11,30 h 0303050083 / 0303070417 / 0115063413                             12 h   0112054624 / 0145028741 / 0303078142                             12,30 h 0303079935 / 0287000782 Psihologija predškolske dobi – izvanredni studij 13.09.2018.   13   h   0303062091 / 0081153168 / 0115059770
Ispit iz Povijesti održat će se u srijedu, 5. rujna 2018. u 10:00 sati u dv. 11.
Drugi ispitni rok u rujnu za kolegij Stručna praksa  je 20.09. u 11,00. Dnevnike i potvrdnice predati do utorka 18.09.2018.
Organizacija  Giacche Verdi Bronte  u regiji Etni na Siciliji (Italija) nudi studentima Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti da sudjeluju u zanimljivom agroekonomskom i klimatskom projektu. Boravak treba biti finaciran od strane Erasmus+ programa u svrhu stručne prakse. Projektne aktivnosti pružaju veliku mogućnost da studenti proširuju svoje znanje i iskuse praktični terenski rad uglavnom u području odgoja i obrazovanja za djecu, ali i poljoprivrede, pošumljavanja, pitanja zaštite klime i međunarodne razmjene s drugim studentima i volonterima.
Prvi ispitni rok u rujnu 2018. godine kod dr. sc. Ivane Paule Gortan-Carlin, umjesto 3. i 4. rujna održat će se prema sljedećem rasporedu:   rok – petak, 7. rujna 2018. (umjesto 3. i 4. rujna) 8,30 – PISMENI IZ SVIH KOLEGIJA (UČIONICA 34) 8,30 – USMENI (U KABINETU): GLAZBENA KULTURA, ZBOR 9,30 – METODIKA GK 1;  METODIKA GK 2; METODIKA GK 3 11 – GLAZBENO PISMO I SVIRANJE, SVIRANJE 1, SVIRANJE 2 (UČIONICA 34)   15 – UVOD U POVIJEST GLAZBENE UMJETNOSTI   IZVANREDNI STUDIJ: 15,30 – SLUŠANJE GLAZBE (GLAZBENA KULTURA) 16 - PISMENI ZA SVE KOLEGIJE 16 – USMENI: GLAZBENA KULTURA, ZBOR 16,30 – METODIKA GK 1;  METODIKA GK 2. 17 – SVIRANJE 1, SVIRANJE 2 – PO I PO IZVANREDNI STUDIJ  
Molimo studente da se za rezultate ispita iz psihologijskih kolegija kod doc.dr.sc. Alde Špelića jave u Tajništvo Fakulteta od 7 do 15 sati.
Studenti koji prijavljuju ispit iz Stručne prakse za rujan, dnevnike i potvrdnice o obavljenoj praksi mogu dostaviti do 27.08.2018. Doc.dr.sc. Dijana Drandić
Ispit kod Đeni Zuliani, v.pred. održat će se 12.07.2018. u 17.00 sati umjesto u 9.00 sati
Upis ocjena za kolegije čiji je nositelj  izv.prof.dr.sc . Alen Jakupović bit će organiziran 12.7. (četvrtak) u 10:00 sati
Ispiti u rujnu 2018. godine kod doc. dr. sc. Marine Diković održat će se prema sljedećem rasporedu:   1. rok – ponedjeljak, 10. rujna 2018. u 10 sati (umjesto 7. rujna u 17 sati) Pedagogija Obiteljska pedagogija Programiranje rada razrednika TOMGK TOUOPMP Igre i djeca Opća DID OLJPDG 2. rok – petak, 21. rujna 2018. u 10 sati (umjesto u 17 sati) Pedagogija Obiteljska pedagogija Programiranje rada razrednika TOMGK TOUOPMP Igre i djeca Opća DID OLJPDG
Ispit iz Povijesti održat će se u petak, 13. srpnja 2018. u 8:00 sati u dv. 11.
Od ponedjeljka 2. srpnja do petka 20 srpnja i od ponedjeljka 3. rujna do petka 28. rujna knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00. Od 23. srpnja do 31 kolovoza knjižnica  će biti zatvorena radi korištenja godišnjeg odmora.
ovaj tjedan  konzultacije kod doc.dr.sc. Andrea Debeljuha održat će se u utorak 3.7. od 10-11 sati
Ispiti kod izv.prof.dr.sc. Ive Blažević zakazani za 3.07 i 4.07.2018. prebacuju se za 5.07.2018. u 12.00 sati.
Si avvisano gli studenti che la prova d’esame della professoressa  ELVI PIRŠL anziché lunedì 02/07 si terrà mercoledì 04/07 con inizio alle ore 10.00.      
Za studente koji nisu preuzeli svoje dnevnike stručne prakse i nisu dobili potpis (za rok od 20.06.) konzultacije i potpisivanje indeksa će se održati u ponedjeljak 02.07.2018. u terminu od 10,00-11,00 sati. Doc.dr.sc. Dijana Drandić
Sutra,19.06.2018. doc.art. Aleksandra Rotar neće održati ispite. Ispiti su odgođeni za srijedu 20.06.2018. u 18.30 i četvrtak 21.06. u 8:00 sati
Za obavijesti o usmenim ispitima kod doc.dr.sc. Alda Špelića molimo studente da se jave u Tajništvo Fakulteta
zbog nepovoljne vremenske prognoze "Sportsko rekreativni dan Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti - Fratarski otok 2018." u petak 08.06.2018. se OTKAZUJE !
U srijedu, 6.6.2018. u 10 sati  doc.dr.sc . Silva Bratož potpisivati će indekse. Svi koji imaju kolegij kod prof. Bratož pozvani su donijeti indeks tajnici FOOZ-a do srijede u 10 sati ili osobno doći.  
U petak 1.06. knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00.
Studenti koji su prijavili stručnu praksu za 20.06. dnevnike i potvrdnice trebaju ostaviti u Vijećnici u za to predviđenu kutiju najkasnije u ponedjeljak 04.06.2018. Za studente koji nisu preuzeli svoje dnevnike stručne prakse i nisu dobili potpis (za rok u travnju) konzultacije će se održati u četvrtak 07.06.2018. u terminu 10,00-11,00 sati. doc.dr.sc. Dijana Drandić, voditeljica stručne prakse
Poštovani studenti, predavanje iz kolegija Teorijske osnove govorne komunikacije kod prof.dr.sc. Tatković održat će se UMJESTO 25.5. u petak 8.6.
Poštovani studenti, ovaj se tjedan, sutra 18.5. i u subotu 19.5., neće održati nastava zbog odsutnosti profesora. Nastava iz kolegija Rad s darovitom djecom bit će održana sljedeći tjedan, u petak 25.5. i subotu 26.5., dok će prof.Žižović održati svoje predavanje u petak 1.6.
Obavještavaju se studenti pete godine učiteljskog studija, modul Informatika, da će se ogledni sat iz "Metodike nastave informatike III" održati u OŠ Veruda (5. sat), dana 17.5.2018. godine.