Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti FOOZ-a

Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora naslovnog docenta u Interdisciplinarnom znanstvenom području, polju Obrazovne znanosti, za dr. sc. Anitu Gergorić, dana 5. lipnja 2024. godine u 13.50 sati u učionici 34 na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti iz kolegija Metodika glazbene kulture 1 s temom Metodički pristup usvajanja tradicijske glazbe - Tradicijska glazba Istre i Kvarnera.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Javni poziv za imenovanje Studentskog...
Poštovane studentice i studenti, Ovim vas putem obavještavamo da Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za imenovanje Studentskog pravobranitelja u cilju bolje zastupljenosti studenata, zaštite studentskih prava i povećanju studentskog standarda na Sveučilištu. Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli koji su zainteresirani obnašati gore navedene dužnosti, da svoje prijave i životopise pošalju na adresu elektroničke pošte  szbor@unipu.hr  s naznakom „Javni poziv za imenovanje Studentskog pravobranitelja/ice“ najkasnije u roku od osam (8) dana od dana objave ovog Poziva. Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Sveučilišta (www.unipu.hr) najkasnije u roku od 15 dana od dana isteka roka za prijavu na natječaj.      

Autor: Iva Blažević
Online otvoreni sat Fakulteta za...
Online otvoreni sat Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti održat će se u ponedjeljak, 13. svibnja 2024. godine u 17.00 sati.

Autor: Iva Blažević
Svečana promocija diplomanata...
Svečana promocija diplomanata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli održat će se u petak, 26. siječnja 2024. godine u 10 i 12 sati u Zajednici Talijana Pula (Circolo), a promovirat će se ukupno 99 diplomanata koji su studij završili u razdoblju od prosinca 2022. do kraja 2023. godine.

Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora jednog izvršitelja na slobodno nastavno radno mjesto I. vrste – predavač za znanstveno područje Društvene znanosti, znanstveno polje Psihologija na talijanskom jeziku na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu za pristupnicu Renatu Martinčić, dana 26. siječnja 2024. godine u 8.30 sati u učionici 31/2 na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti iz kolegija Psicologia generale s temom I tratti della personalità.

Javno izlaganje teme doktorskog rada...
Obavještavamo sve zainteresirane da će se javno izlaganje teme doktorskog rada studentice doktorskog studija Kristine Alviž Rengel pod naslovom "Kontinuitet u odgoju i obrazovanju kao preduvjet za uspješan prijelaz iz dječjeg vrtića u osnovnu školu " održati 18. prosinca 2023.godine. s početkom u 11 sati putem ZOOM platforme. Poveznica za sastanak: Join Zoom Meeting https://unipu-hr.zoom.us/j/95166555857

Autor: Iva Blažević
Online otvoreni sat Fakulteta za...
Online otvoreni sat Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti održat će se u ponedjeljak, 13. studenoga 2023. godine u 18.00 sati.

Konačna rang lista kandidata za upis...
Na temelju članka 46. Statuta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, članka 7. Pravilnika o poslijediplomskim sveučilišnim studijima (doktorskim studijima) na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli (KLASA: 003-05/17-01/03; URBROJ: 380-01-17-1 od 28. travnja 2017.) i članka 3. Poslovnika o radu Fakultetskog vijeća Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Fakultetsko vijeće Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti na 1. redovitoj sjednici održanoj 30. listopada 2023. godine donijelo je   Odluku o konačnoj rang listi kandidata za upis na doktorski studij Nove paradigme obrazovanja.  

Orijentacijski susret za studente 1....
  Orijentacijski susret za studente 1. godine izvanrednog sveučilišnog prijediplomskog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje održat će se u petak, 6. listopada 2023. godine u učionici 33 s početkom u 16.00 sati, a za studente izvanrednog sveučilišnog diplomskog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje u 16.30 sati u učionici 4 u zgradi Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti (Ronjgova 1).

Najava predavanja izv. prof. dr. sc....
Izv. prof. dr. sc. Vjekoslava Jurdana, djelatnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli održat će predavanje “Liburnija kroz lik i djelo Drage Gervaisa” ovog petka, 29. rujna, s početkom u 19 sati u Galeriji Laurus u Lovranu.    

Pokretanje postupka za izbor dekana...
Fakultetsko vijeće Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti je na 11. redovitoj sjednici održanoj dana 27. rujna 2023. godine donijelo Odluku o pokretanju postupka za izbor dekana Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.  Za dekana Fakulteta može biti izabran nastavnik koji je na Fakultetu zaposlen u punom radnom vremenu na neodređeno vrijeme na znanstveno-nastavnom ili umjetničko-nastavnom radnom mjestu izvanrednog profesora, redovitog profesora ili redovitog profesora u trajnom izboru. Rok za podnošenje prijedloga traje 30 dana od dana objave odluke na mrežnim stranicama Sveučilišta. Prijedlog treba sadržavati životopis i program rada.   

Orijentacijski dan za redovite...
Orijentacijski dan za redovite studente 1. godine sveučilišnih prijediplomskih i integriranih studija na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u akademskoj godini 2023./2024. održat će se u ponedjeljak, 2. listopada 2023. godine u 8.30 sati (Dvorana Pula na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Preradovićeva 1/prizemlje), a nastava za sve godine studija započinje u utorak, 3. listopada 2023., prema rasporedu nastave.

Autor: Iva Blažević
Dan otvorenih vrata doktorskog...
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli organizira Dan otvorenih vrata doktorskog studija "Nove paradigme obrazovanja" na daljinu u četvrtak, 14. rujna 2023. u 17.00 sati. Zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice: https://unipu-hr.zoom.us/j/97342214178?pwd=Y1VIRkFtQ0NjNU00U1I5SVpqNlB5Zz09 (Meeting ID: 973 4221 4178; Passcode: 132803)  

Autor: Iva Blažević
Natječaj za upis na doktorski studij...
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli raspisao je Natječaj za upis na doktorski studij „Nove paradigme obrazovanja“ u akademskoj godini 2023./2024.

Dana 25. siječnja 2023. godine u 89. godini života napustila nas je sveučilišna profesorica mr. sc. Marija Vračar.

Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora jednog izvršitelja/izvršiteljice u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača iz područja društvenih znanosti, polje kineziologija, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom za pristupnicu Đeni Blarežina. 

Autor: Iva Blažević
Nastupna predavanja u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluke o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz područja humanističkih znanosti, polje filologija, grana kroatistika, za pristupnice Mateu Lacmanović i Samantu Paronić.

Nastupna predavanja u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluke o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovna nastavna zvanja predavača iz područja humanističkih znanosti, polje filologija, grana anglistika, za pristupnice Mateu Lacmanović i Katarinu Pavičić-Ivelja.  

Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz područja biomedicine i zdravstva, polje kliničkih medicinskih znanosti, grana pedijatrija, za pristupnicu Renatu Kmet, dana 14. listopada 2022. godine u 17.10 sati u učionici 9 u Gimnaziji Pula (Trierska 8) s temom  Rast i razvoj djeteta predškolske dobi  u okviru kolegija Zaštita zdravlja i njega predškolskog djeteta.

Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz područja društvenih znanosti, polje pedagogija, za pristupnicu Doris Velan, dana 12. listopada 2022. godine u 18 sati u učionici 27 u Gimnaziji Pula (Trierska 8) s temom Nacionalni kurikulum za rani i predškolski odgoj i obrazovanje  u okviru kolegija Pedagogija rane i predškolske dobi 1 .

Autor: Iva Blažević
Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz područja društvenih znanosti, polje pedagogija, za pristupnicu Marizu Kovačević, dana 12. listopada 2022. godine u 17.10 sati u učionici 27 u Gimnaziji Pula (Trierska 8) s temom Važnost književnih djela u razvoju govora u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju  u okviru kolegija Metodika govorne komunikacije u integriranom kurikulumu 2 .

Orijentacijski susret za studente 1....
Orijentacijski susret za studente 1. godine izvanrednog sveučilišnog preddiplomskog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje održat će se u petak, 7. listopada 2022. godine u dvorani Istra na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Preradovićeva 1) s početkom u 16.15 sati, a za studente izvanrednog sveučilišnog diplomskog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje u učionici 28 u prostorima Gimnazije Pula (Trierska 8) u 16.15 sati.

Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz područja društvenih znanosti, polje edukacijsko-rehabilitacijske znanosti, grana inkluzivna edukacija i rehabilitacija, za pristupnicu dr. sc. Vanju Marković, dana 24. listopada 2022. godine u 9.40 sati u učionici 4 na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti s temom Inkluzija u u procesu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja .

Orijentacijski dan za redovite...
Orijentacijski dan za redovite studente 1. godine studija na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u akademskoj godini 2022./2023. održat će se u ponedjeljak, 3. listopada 2022. godine u 8.30 sati (Dvorana Istra na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Preradovićeva 1/I. kat), a nastava za sve godine studija započinje u utorak, 4. listopada 2022., prema rasporedu predavanja.   RASPORED AKTIVNOSTI   8.30 - Pozdravna riječ Prorektorica za studente, obrazovne programe i suradnju – izv. prof. dr. sc . Mirjana Radetić-Paić Dekanica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti - izv. prof. dr. sc. Iva Blažević 8.40 - Predstavljanje Studentskog centra 8.45 - Predstavljanje Ureda za studente i obrazovne programe 8.50 - Predstavljanje Ureda za partnerstvo i projekte 8.55 - Predstavljanje Službe za informatičku potporu 9.00 - Predstavljanje knjižnice Fakulteta 9.05 - Predstavljanje Psihološkoga savjetovališta za studente 9.10 – Predstavljanje Studentskoga zbora 9.15 – Predstavljanje nastavnika Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti 9.20 – Sastanak studenata s predstojnicama odsjeka po predavaonicama

Prijave za upis na 1. godinu...
Studij mogu prijaviti kandidati koji su završili: sveučilišni preddiplomski studij ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja stručni preddiplomski studij predškolskog odgoja kojim se stječe najmanje 180 ECTS bodova (uz polaganje jednog razlikovnog ispita prije upisa druge godine diplomskog studija) dodiplomski stručni studij predškolskog odgoja koji je izjednačen s prethodno navedenim studijem (uz polaganje dvaju razlikovnih ispita prije upisa druge godine diplomskog studija).  

Najava aktivnosti u sklopu Festivala...
Od 2. do 7. svibnja održat će se Festival znanosti na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Autor: Ines Kovačić
Poziv na gostujuće predavanje prof....
Pozivamo vas na predavanje Towards inclusive education – What has the curriculum got to do with it ? koje će se održati 5. travnja 2022. u 17:10 u Dvorani Slavka Zlatića u zgradi Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti i Filozofskog fakulteta. Predavanje će održati dr. sc. José Reis Jorge, profesor odgojnih znanosti na Instituto Superior de Educação e Ciências/ISEC u Lisabonu, Portugal.

Autor: Iva Blažević
Rektorova čestitka povodom Dana žena
Rektorova čestitka povodom Dana žena

In memoriam: Anka Došen-Dobud (1....
Dana 5. veljače 2022. godine u 103. godini života napustila nas je sveučilišna profesorica Anka Došen-Dobud, dekanica Pedagoške akademije u Puli od 1. rujna 1967. do 30. rujna 1971. godine.

Autor: Iva Blažević
Svečana promocija diplomanata FOOZ-a
Svečana promocija diplomanata FOOZ-a održat će se u petak, 10. prosinca 2021. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli, a live stream svečane promocije možete pratiti putem poveznice:  https://zoom.us/j/9308416462?pwd=WUhaK0tmaHc1SnhwRkFLMVNMc1lsQT09 (Meeting ID: 930 841 6462; Passcode: wui9D5).

Integrativni pristup STEM obrazovanju...
U sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“ organizirat ćemo niz predavanja o popularno-znanstvenim temama koja će biti usmjerena na inovativne načine prijenosa znanja u radu s djecom i mladima. Prvo na redu je predavanje pod naslovom „Kako od S doći do STEM?“ koje će se održati u srijedu 15.12. od 17:00-17:45.

Autor: Iva Blažević
Nastupno predavanje u postupku izbora...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz područja humanističkih znanosti, polja filologija, grane anglistika, za pristupnicu Ivanu Bančić Čupić, 26. studenoga 2021. godine u 14.40 sati pomoću alata BigBlueButton na E-učenju iz kolegija Suvremeni engleski jezik IV. s temom How we communicate: past forms .

9. znanstveno-stručni skup "Iz...
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Katedra Čakavskog sabora za glazbu Novigrad organiziraju Deveti međunarodni znanstveno-stručni skup „Iz istarske glazbene riznice“ pod naslovom Mùzika: zvuk, logos, odgoj i obrazovanje, terapija .

Orijentacijski susret za studente 1....
Orijentacijski susret za studente 1. godine izvanrednog sveučilišnog diplomskog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje održat će se virtualno u četvrtak, 4. studenoga 2021. godine u 18.00 sati na Zoom poveznici: https://unipu-hr.zoom.us/j/97416667623?pwd=cHZQOEFGRUJjRnI3OWtjSWFNV3RLdz09

Rang liste kandidata za upis na...
Rang liste kandidata za upis na 1. godinu izvanrednog diplomskog sveučilišnog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje na hrvatskom i talijanskom jeziku te rang lista za upis na Razlikovni program u akademskoj godini 2021./2022. objavljeni su na https://fooz.unipu.hr/fooz/upisi/upisi_u_ak_god_2021-2022.

Orijentacijski dan za studente 1....
Orijentacijski dan za studente 1. godine izvanrednog preddiplomskog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje održat će se virtualno u četvrtak, 7. listopada 2021. u 18.00 sati na Zoom poveznici: https://unipu-hr.zoom.us/j/93547060740?pwd=MTdEZC91Z09RN0VFbzV2MzFuODF1UT09 .

Orijentacijski dan za redovite...
Orijentacijski dan za redovite studente 1. godine studija na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u akademskoj godini 2021./2022. održat će se u ponedjeljak, 4. listopada 2021. godine u 8.30 sati (Dvorana Istra na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“), a nastava za sve godine studija započinje u utorak, 5. listopada 2021. godine prema rasporedu predavanja. Studenti 1. godine studija trebaju donijeti ispunjenu i potpisanu Izjavu o mjerenju temperature prilikom dolaska na Orijentacijski dan, a studenti viših godina studija istu trebaju predati na prvom satu nastave.

Autor: Ines Kovačić
Tečajevi za studente za 50 godina Srca
Sveučilišni računski centar - Srce slavi 50 godina od svog osnutka i pri tome obilježavanju nudi 50 tečajeva za studente pri čemu omogućava svakom studentu pohađanje bez naknade jednog od odabranih pet naslova.

Predstavljanje zbirke Solistička i...
Predstavljanje monografije i zbirke notnog izdanja Solistička i komorna djela Nella Milottija održat će se 23. lipnja 2021. s početkom u 19.00 sati na Kaštelu (Gradinski uspon 6) u Puli.

Autor: Ines Kovačić
Gostujuće predavanje odgojiteljica i...
U ponedjeljak , 24.5.2021. u 18h održat će se predavanje odgojiteljica pazinskog dječjeg vrtića Sandre Vlahov, Helene Koraca, Ivane Ivančić i Voglje Hodžaj na temu "Dječja prezentacija života u prirodi". Predavanje će se održati virtualno, preko platforme ZOOM. Predavanje je namijenjeno studentima ranog i predškolskog odgoja te svim zainteresiranima.

Autor: Iva Blažević
Nastupno predavanje dr. sc. Elene...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta iz područja društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, grana informacijski sustavi i informatologija, za pristupnicu dr. sc. Elenu Krelja Kurelović, dana 7. travnja 2021. godine u 15.05 sati pomoću alata BigBlueButton na E-učenju iz kolegija Audio i video obrada s temom Video u obrazovanju/nastavi.

Pokretanje postupka za izbor dekana...
Vijeće Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u postupku elektronskog glasovanja održanog dana 8. siječnja 2021. godine donijelo je odluku o pokretanju postupka za izbor dekana Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti. Kandidatura za izbor dekana sadrži prijedlog odnosno prijavu za izbor dekana te životopis i program rada kandidata, a za dekana se može kandidirati nastavnik Sveučilišta u znanstveno-nastavnom odnosno umjetničko-nastavnom zvanju redovitog ili izvanrednog profesora u radnom odnosu s najmanje 50% radnog vremena. Rok za podnošenje prijedloga odnosno prijave je 30 dana od dana objave ove Odluke na mrežnim stranicama Sveučilišta.

Autor: Iva Blažević
Nastupna predavanja u postupku izbora...
Nastupna predavanja pristupnica u postupku izbora u umjetničko-nastavno zvanje docenta iz umjetničkog područja, polje likovna umjetnost, grana likovna pedagogija održat će se u sljedećim terminima: Tihana Karlović - 12. siječnja 2021. godine u 11.30 sati u okviru kolegija Likovna kultura (tema predavanja: Grafičke tehnike) Breza Žižović - 13. siječnja 2021. u 9.00 sati, kolegij Metodika likovne kulture 1 (tema predavanja: Analiza dječjih likovnih uradaka). Nastupna predavanja će se održati virtualno preko Zoom aplikacije.  

Studenti u akciji prikupljanja pomoći...
Studentski zbor i studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti organiziraju akciju prikupljanja potrebitih stvari (konzervirana hrana, električne grijalice, električni rešo, baterijske lampe, cerade, najloni, čavli i sličan pribor) za stanovnike iz područja pogođenih razornim potresom u petak, 1. siječnja 2021. godine u 16.30 sati ispred marketa Plodine u Fažani. Pozivamo vas da se uključite u akciju (i ponesite zaštitnu masku)!

Autor: Iva Blažević
Nastupno predavanje mr. sc. Branka...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača iz umjetničkog područja, polje glazbena umjetnost, grana glazbena pedagogija za pristupnika mr. sc. Branka Radića, dana 23. prosinca 2020. godine u 9.00 sati pomoću alata BigBlueButton na E-učenju iz kolegija Metodike glazbene kulture II. s temom Učenje pjesme po sluhu "Jesenska pjesma", V. Stojanov.

Autor: Iva Blažević
Nastupno predavanje dr. sc. Gordane...
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje višeg predavača iz područja humanističkih znanosti, polje filologija, grana anglistika, za pristupnicu dr. sc. Gordanu Dobravac, dana 14. prosinca 2020. godine u 15.05 sati pomoću alata BigBlueButton na E-učenju iz kolegija Engleski jezik I. s temom "Technology in Education".

Dodatne provjere (intervju) u 3. upisnom roku održat će se u učionici br. 34 (2. kat) na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, I. M. Ronjgova 1, 52100 Pula, prema sljedećem rasporedu: Srijeda, 14. listopada 2020. godine : 9.00 sati - kandidati koji su se prijavili na studije na hrvatskom jeziku (integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni Učiteljski studij i izvanredni preddiplomski sveučilišni studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje ) 10.00 sati - kandidati koji su se prijavili na studije na talijanskom jeziku. Mole se kandidati da na intervju ponesu zaštitnu masku sukladno smjernicama o postupanju u uvjetima epidemije te da ne ulaze samostalno u zgradu Fakulteta. Kandidati koji su prisustvovali intervjuu na ljetnom i jesenskom upisnom roku nisu obvezni doći na isti u 3. upisnom roku.

Orijentacijski dan za izvanredne studente 1. godine studija u akademskoj godini 2020./2021. održat će se u petak, 9. listopada 2020., u 16.00 sati (Svečana dvorana “Tone Peruško”, I. Matetića Ronjgova 1/II), prije početka redovne nastave prema rasporedu objavljenom na mrežnim stranicama.

Autor: Iva Blažević
Autor: Iva Blažević
Orijentacijski dan za studente 1. godine studija u akademskoj godini 2020./2021. započinje u ponedjeljak, 5. listopada 2020., u 8.00 sati (Svečana dvorana “Tone Peruško”, I. Matetića Ronjgova 1/II), a nastava u utorak, 6. listopada 2020., prema rasporedu predavanja.

Raspored održavanja dodatnih provjera...
Raspored održavanja dodatnih provjera (intervjua) u jesenskom upisnom roku   Dodatne provjere (intervju) u jesenskom upisnom roku održat će se u učionici br. 4 (prizemlje) na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, I. M. Ronjgova 1, 52100 Pula, prema sljedećem rasporedu: Srijeda, 9. rujna 2020. godine : 9.00 sati - kandidati koji su se prijavili na studije na talijanskom jeziku 9.00 sati – kandidati čije prezime počinje slovima od A do K 10.30 sati - kandidati čije prezime počinje slovima od L do Ž. Mole se kandidati da na intervju ponesu zaštitnu masku sukladno smjernicama o postupanju u uvjetima epidemije te da ne ulaze samostalno u zgradu Fakulteta. Kandidati koji su prisustvovali intervjuu na ljetnom upisnom roku nisu obvezni doći na isti u jesenskom upisnom roku.

Dodatne provjere (intervju) u ljetnom upisnom roku održat će se u učionici br. 4 (prizemlje) na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, I. M. Ronjgova 1, 52100 Pula, prema sljedećem rasporedu*: Ponedjeljak, 6. srpnja 2020. godine : 9.00 sati – kandidati čije prezime počinje slovima A, B, C (npr. Blažević) 10.00 sati - kandidati čije prezime počinje slovima Č, Ć, D, DŽ, Đ, E, F, G, H, I 11.00 sati - kandidati čije prezime počinje slovima J, K, L, LJ. Utorak , 7. srpnja 2020. godine : 9.00 sati – kandidati čije prezime počinje slovima M, N, NJ 10.00 sati – kandidati čije prezime počinje slovima O, P, R 11.00 sati – kandidati čije prezime počinje slovima S, Š, T, U, V, Z, Ž 9.00 sati - kandidati koji su se prijavili na studije na talijanskom jeziku . Mole se kandidati da na intervju ponesu zaštitnu masku sukladno smjernicama o postupanju u uvjetima epidemije te da ne ulaze samostalno u zgradu Fakulteta. * Kandidati koji su već dogovorili termin intervjua dolaze prema dogovoru i za njih ne vrijedi navedeni vremenik .

Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta iz područja društvenih znanosti, polje psihologija, za pristupnicu dr. sc. Doris Matošić, dana 5. lipnja 2020. godine u 10.30 sati pomoću alata BigBlueButton na E-učenju kolegija Razvojna psihologija.

Autor: Iva Blažević
Sukladno odlukama o organizaciji rada na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli u uvjetima nastale epidemiološke situacije, a u cilju omogućavanja urednog izvršenja obveza studenata u aktualnom razdoblju, obavještavaju se studenti o načinu ovjere obrazaca prijava teme završnog/diplomskog rada koje su studenti, sukladno aktualnim pravilnicima koji reguliraju ovu tematiku, dužni  prijaviti u studentsku službu do 15. travnja posljednje akademske godine studija. Budući da se od 13. ožujka 2020. godine studenti ne primaju, ispunjeni skenirani obrasci od strane studenata dostavljaju se e-mailom mentorima po odabranim temama. Mentori će odgovoriti studentu sa "suglasan/suglasna" umjesto potpisa, a studenti bi zaprimljene e-mailove trebali proslijediti Uredu za studente i obrazovne programe na unos podataka u ISVU sustav. Studenti FOOZ-a trebaju poslati e-mail djelatnici Sandri Žajgar, mag. oec., na szajgar@unipu.hr .

Nastupno predavanje dr. sc. Doris Matošić predviđeno za 20. ožujka 2020. godine, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, odgađa se do daljnjega. Termin održavanja bit će pravovremeno objavljen.

Autor: Iva Blažević
Dekanica FOOZ-a donijela je Odluku o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta iz područja društvenih znanosti, polje psihologija, za pristupnicu dr. sc. Doris Matošić, dana 20. ožujka 2020. godine u 10.30 sati u učionici 33 na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti s temom „Motivacija“. Odluka o održavanju nastupnog predavanja pristupnice dr. sc. Doris Matošić