Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ciljevi i članstvo

Ciljevi udruge

Cilj je uspostava i održavanje veze između Fakulteta i diplomiranih studenata kao i poticanje suradnje između Fakulteta, tvrtki i organizacija u kojima su zaposleni. Fakultet želi uspostaviti trajnu vezu sa svojim diplomiranim studentima i informirati ih o svim razvojnim planovima i programima obrazovanja i izobrazbe te uključiti sve one koji žele pomoći razvoju Fakulteta. U tom smislu, komunikacija sa diplomiranim studentima jedan je od važnih zadataka i to ne samo vezano za njihove želje i potrebe (studiranjem ili pronalaskom posla) već i njihovo razmišljanje o samom studiju (njihovi prijedlozi i primjedbe).

Bivši studenti mogu utjecati na osmišljavanje strategije razvoja Fakulteta, utjecati na profiliranje novih nastavnih planova i programa, pomagati u marketingu i samoj promociji Fakulteta.

Treba naglasiti važnost suradnje između Fakulteta i tvrtki u kojima rade bivši studenti i to u smislu skretanja pozornosti potencijalnim poslodavcima na zapošljavanje budućih diplomanata.

Glavni ciljevi:

  • uspostavljanje i održavanje veze između Fakulteta i njegovih studenata nakon završetka studiranja, 
  • povezivanje svih diplomiranih studenata u Udrugu, 
  • razvijanje suradnje između Fakulteta i organizacija u kojima rade bivši studenti, 
  • razmjena stručnih informacija između članova udruženja, 
  • promocija i unapređenje djelatnosti Fakulteta,
  • pomoć pri zapošljavanju članova udruge, 
  • obilježavanje obljetnica i jubilarnih datuma, 
  • suradnja s ostalim Alumni udrugama u Republici Hrvatskoj.

Kako postati član Udruge?

Udruga Diplomiranih studenata fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Pula je udruga diplomiranih studenata čiji se član postaje ispunjavanjem online pristupnice.

Koje pogodnosti imaju članovi Udruge?

Sve članove Udruge redovite ćemo izvještavati o našim aktivnostima i razvojnim planovima putem e – maila, grupe na Facebooku, web stranice Udruge i na druge pogodne načine.

Fakultet svojim bivšim studentima može sustavno pružati stručnu, znanstvenu i drugu pomoć kroz različite projekte i tečajeve, dostupnost stručnoj literaturi itd.

Članovi Udruge imaju mogućnost koristiti se različitim tečajevima koji se organiziraju na Fakultetu uz povlašten status.

Statut