O djelatniku

Ivana Bančić Čupić, prof.

Zvanje: asistent

Lokacija:
kabinet 23 A
Konzultacije:

Četvrtkom od 12, 10 do 13 sati

Nastava

sveučilišni integrirani preddiplomski i diplomski

Životopis

Rođena je 1986. godine u Puli. Studij engleskog jezika i književnosti i hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Rijeci završila je obranivši diplomski rad iz područja amerikanistike. Od 2010. godine radi u osnovnim školama i Gimnaziji Pula. Pohađa Poslijediplomski doktorski studij književnosti, filma, izvedbenih umjetnosti i kulture na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te priprema disertaciju iz područja američke književnosti. Od 2011. godine kao vanjski suradnik sudjeluje u nastavi na Odjelu za odgojne i obrazovne znanosti te na Odjelu za ekonomiju i turizam Sveučilišta u Puli. Od 2012. godine zaposlena je kao asistent na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti. Asistira na kolegijima unutar modula engleski jezik pri učiteljskom studiju, a kao vanjski suradnik izvodi nastavu na studiju informatike. Suautor je sveučilišnog udžbenika iz područja dječje književnosti na engleskom jeziku. Sudjeluje na međunarodnim znanstvenim konferencijama te objavljuje radove.

DATUM ZADNJEG IZBORA U ZVANJE

  • 17. studenog 2011.

PODRUČJE, POLJE I GRANA U KOJOJ JE IZVRŠEN ZADNJI IZBOR U ZVANJE

  • područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana anglistika

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.