O djelatniku

Ivana Bančić Čupić, prof.

Zvanje: asistent

Lokacija:
kabinet 23 A
Konzultacije:

Četvrtkom od 12, 10 do 13 sati

Nastava

Životopis

Rođena je 1986. godine u Puli. Studij engleskog jezika i književnosti i hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Rijeci završila je obranivši diplomski rad iz područja amerikanistike. Od 2010. godine radi u osnovnim školama i Gimnaziji Pula. Pohađa Poslijediplomski doktorski studij književnosti, filma, izvedbenih umjetnosti i kulture na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te priprema disertaciju iz područja američke književnosti. Od 2011. godine kao vanjski suradnik sudjeluje u nastavi na Odjelu za odgojne i obrazovne znanosti te na Odjelu za ekonomiju i turizam Sveučilišta u Puli. Od 2012. godine zaposlena je kao asistent na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti. Asistira na kolegijima unutar modula engleski jezik pri učiteljskom studiju, a kao vanjski suradnik izvodi nastavu na studiju informatike. Suautor je sveučilišnog udžbenika iz područja dječje književnosti na engleskom jeziku. Sudjeluje na međunarodnim znanstvenim konferencijama te objavljuje radove.

DATUM ZADNJEG IZBORA U ZVANJE

  • 17. studenog 2011.

PODRUČJE, POLJE I GRANA U KOJOJ JE IZVRŠEN ZADNJI IZBOR U ZVANJE

  • područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana anglistika

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

  Uredničke knjige
 

1. Jezik, umjetnosti i tradicija u građanskom odgoju i obrazovanju / Gortan-Carlin, Ivana Paula; Bančić Čupić, Ivana (ur.).
Pula : Sveučilište Jurja Dobrile u Puli: Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2016 (monografija).
 
  Poglavlja u knjizi
 

1. Bančić, Ivana.
The Evolution of the Hipster: From Broyard’s Hipster and the Beats to the 21st Century // Urban Assemblage / Fourie, William (ur.).
Oxford, United Kingdom : Inter-Disciplinary Press, 2016.. Str. 97-107.
 
  Udžbenici i skripta
 

1. Dujmović, Mauro; Bančić, Ivana.
A Handbook in Children's Literature .
Pula : Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2014..
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Bančić, Ivana.
Rethinking the Notion of National Identity in the Novel The Redbreast by Jo Nesbo. // SIC - časopis za književnost, kulturu i književno prevođenje. 8 (2014) ; (članak, znanstveni).

2. Dujmović, Mauro; Bančić, Ivana.
Computer-Aided Storytelling in the EFL Classroom. // Global Journal of Human-Social Science: G, Linguistics & Education. 14 (2014) , 5; 15-20 (članak, znanstveni).
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Bančić, Ivana.
The Experience of Exile and Cultural Adaptation in Yezierska's Bread Givers // Litcri '15 / Bariş Öztürk (ur.).
Istanbul, Turska : Eastern Mediterranean Academic Research Center, 2015. 24-36 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).