Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Autor: Aleksandar Ćatić
U četvrtak 15.2. i petak 16.2. knjižnica neće raditi. Knjige možete vratiti u knjižnicu Filozofskog fakulteta.  

Autor: Aleksandar Ćatić
U Knjižnici možete pronaći kutiju u koju možete donijeti knjige za Projekt Book patrol u sklopu kojega su u parku Monte Zaro i u Mornaričkom parku postavljene kućice za knjige čime se širi kultura čitanja i njeguje navika druženja uz knjigu i poklanjanja knjiga. Projekt funkcionira po principu uzmi knjigu i donesi knjigu. Knjige su besplatne, a inicijativa omogućuje dijeljenje knjiga  i potiče na čitanje. Pozivamo Vas da posjetite obližnju kućicu, uzmete knjigu, vratite ili donesete drugu. Širimo zajedno ljubav prema knjigama i radujmo se s knjigom!

Autor: Aleksandar Ćatić
Od 18. do 22. rujna knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti neće raditi s korinicima. Knjige možete vratiti u knjižnicu Filozofskog fakulteta.

Nova usluga Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu omogućuje korištenje servisa digitalne dostave dokumenata RapidILL. Servis je namijenjen svim korisnicima Knjižnice te svim knjižnicama u Republici Hrvatskoj u svrhu međuknjižnične brze digitalne dostave članaka i poglavlja iz knjiga. Servis digitalne dostave RapidILL omogućen je u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, a usluga će biti dostupna  bez naknade do kraja 2025. godine . Narudžba digitalne dostave članaka ili poglavlja iz knjiga zaprima se ispunjavanjem  RapidILL online zahtjeva . U obrascu pod broj članske iskaznice NSK (broj knjižnice iz Upisnika knjižnica) članovi Sveučilišne knjižnice u Puli i ogranaka upisuju 907.

Autor: Aleksandar Ćatić
U petak 28. travnja knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti neće raditi. Knjige možete vratiti u knjižnicu Filozofskog fakulteta.

Autor: Aleksandar Ćatić
U srijedu 1. veljače knjižnica neće raditi.

Autor: Aleksandar Ćatić
U četvrtak 1.12. i petak 2. 12. knjižnica neće raditi.

Od sada je studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli omogućen online upis u Sveučilišnu knjižnicu i njene ogranke (Knjižnica Filozofskog fakulteta u Puli i Muzičke akademije u Puli, Knjižnica Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ i Knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Puli). Aplikaciji za upis se pristupa putem poveznice http://www.ukkc.crolib.hr/prijava/, gdje se student prijavljuje svojim AAI identitetom te je nakon autorizacije podataka automatski upisan u odabranu knjižnicu. Za upis u više knjižnica potrebno je ponovno se prijaviti.


Autor: Aleksandar Ćatić
Od petka 17. do petka 24. lipnja 2022. knjižnica neće raditi. Knjige možete vratiti u knjižnicu Filozofskog fakulteta.

Autor: Aleksandar Ćatić
U četvrtak 24. i petak 25. veljače knjižnica neće raditi.  

Autor: Aleksandar Ćatić
U petak 19. i u ponedjeljak 22. studenog Knjižnica neće raditi.

Autor: Aleksandar Ćatić
Knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti bit će zatvorena do 30. kolovoza 2021. kada ponovno počinje raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Autor: Aleksandar Ćatić
U petak 18. i u pondjeljak 21. lipnja 2021. knjižnica neće raditi. Knjige možete vratiti u knjižnicu Filozofskog fakulteta.

Autor: Aleksandar Ćatić
2. Tjedan istarskih knjižnica
Društvo bibliotekara Istre pokrenulo je u 2019. godini novi projekt pod nazivom Tjedan istarskih knjižnica (TIK) kojim želimo promovirati i povezati knjižnice na području Istarske županije kroz aktivnosti objedinjene odabranom središnjom temom. Drugi Tjedan istarskih knjižnica održat će se od 21. do 25. rujna 2020. , a ovogodišnja tema pod nazivom Dobar Libar / 100 bezvremenih knjiga po izboru istarskih knjižničara posvećena je promociji knjižnične građe i knjižničnih zbirki. Više o projektu pronađite na stranicama Društva bibliotekara Istre

Autor: Aleksandar Ćatić
Knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti neće raditi od 27. srpnja do 28. kolovoza radi korištenja godišnjeg odmora.

Autor: Aleksandar Ćatić
Od ponedjeljka 11. svibnja Knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti radit će s korisnicima tako što je omogućeno  vraćanje i posudba knjiga: ponedjeljakom, srijedom i petkom od 10.00 do 14.00 sati. Pravila pri posudbi i vraćanju knjiga: Preuzimanje i vraćanje knjiga će biti na vratima knjižnice tako da korisnici ne ulaze u samu knjižnicu. Posudba –  knjige je potrebno naručiti putem službenog e-mail adrese  fooz-knjiznica@unipu.hr . Dostupnost knjiga možete provjeriti u on-line katalogu knjižnice. Kada knjiga bude spremna, korisnik će dobiti obavijest putem elektroničke pošte te dogovara s knjižničarem termin kada može podignuti knjigu. Vraćanje –  napišete na papirić svoje ime i prezime i stavite u knjigu kako bismo vas mogli razdužiti. Knjige stavite u kutiju koja će stajati ispred Knjižnice. Knjige nakon povrata moraju "ići u karantenu" od 72 sata pa neće biti odmah dostupne za posudbu.   Imate mogućnost  skeniranja građe  na zahtjev do 20 stranica. Čitaonica  će do daljnjega biti zatvorena.

Autor: Aleksandar Ćatić
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli vam omogućuje probni pristup  Bloomsbury bazama  do 31. svibnja 2020 godine.   Odabrali smo za vas: Bloomsbury Cultural History Bloomsbury Medieval Studies Bloomsbury Education and Childhood Studies Arcadian Library Online Trebate na njihovim stranicama pronaći link za prijavu na sustav (gore desno), zatim odabrati poveznicu "Shibboleth Login Page”, a tamo odabrati “AAI@EduHr”. Zatim upisati svoje AAI@EduHr korisničko ime i lozinku i to je to! 

Autor: Aleksandar Ćatić
Od petka 14.02. do petka 21.02.2020. knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti radit će od 8,00 do 15,00 sati.

Autor: Aleksandar Ćatić
Knjižnica će danas raditi do 15,00 sati.

Traži se student/ica za pomoć u knjižnici Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti. Detaljnije u obavijesti.

Autor: Aleksandar Ćatić
U petak 15.11. knjižnica će raditi od 8,00 do 9,00 i od 10,00 do 14,00.

Autor: Aleksandar Ćatić
Tjedan istarskih knjižnica u...
Povodom Tjedna istarskih knjižnica koji se održava od 23. do 27. rujna u knjižnici Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti bit će za sve korisnike organizirane individualne poduke za korištenje sustava e-građani kao i za pretraživanje baza podataka i on line kataloga. Dobrodošli!

Autor: Aleksandar Ćatić
Od 17.06. do 31.07. i od 2.09. do 27.09. knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00.

Autor: Aleksandar Ćatić
U četvrtak 13.06. knjižnica će raditi od 10,00 do 14,00.

Autor: Aleksandar Ćatić
Od srijede 3.04. do petka 5.04. knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti radit će od 10,00 do 14,00 sati.

Autor: Aleksandar Ćatić
U četvrtak 24.01.2019. knjižnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti radit će od 10,00 do 14,00 sati.

Autor: Aleksandar Ćatić
U četvrtak 20.12. knjižnica će raditi od 8,00 do 12,30 i od 14, do 18,00. U petak 21.12. knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00. Od ponedjeljka 24.12. do petka 4.01.2019. knjižnica neće raditi.

Autor: Aleksandar Ćatić
Od ponedjeljka 2. srpnja do petka 20 srpnja i od ponedjeljka 3. rujna do petka 28. rujna knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00. Od 23. srpnja do 31 kolovoza knjižnica  će biti zatvorena radi korištenja godišnjeg odmora.

Autor: Aleksandar Ćatić
U petak 1.06. knjižnica će raditi od 8,00 do 15,00.

Autor: Aleksandar Ćatić
U petak 11.05. i u ponedjeljak 14.05. knjižnica će raditi od 14,00 do 18,00.