Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Natječaj za upise na studije u 2021./2022. godini

Objavljen Natječaj za upis u I....Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je Natječaj za upis studenata u prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2021./2022., te Natječaj za upis studenata u prvu godinu sveučilišnih diplomskih studija u akademskoj godini 2021./2022.

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja:


Upisi se provode u potpunosti online

Informacija o upisima u akademsku...

Svi pristupnici koji ostvare pravo upisa u prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2021./2022. i dobiju upisni broj od strane Središnjeg prijavnog ureda (www.postani-student.hr) pristupit će online upisima na odabrani studijski program na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli kroz aplikaciju za upis. 


Upisi u jesenskom upisnom roku

Svi pristupnici koji ostvare pravo upisa u prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2021./2022. i dobiju upisni broj od strane Središnjeg prijavnog ureda (www.postani-student.hr) pristupit će online upisima na odabrani studijski program na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli kroz aplikaciju za upis. Upisi u rujanskom roku odvijat će se od 17. do 24. rujna.


Treći upisni rok

Rezultati Natječaja u 3. upisnom roku 

 Obavijesti o daljnjem postupku upisa objavit će se naknadno na ovom mjestu. 

Za sve dodatne informacije i eventualne poteškoće za online upise kontaktirajte nas porukom na pomoc-upis@unipu.hr.a


Repozitorij