Upisi u I. godinu studija u akademskoj godini 2018./2019.

Sve podatke o natječaju za upis u I. godinu svih studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli pročitajte u pdf dokumentu:

Raspored održavanja dodatnih provjera (intervjua) u 3. upisnom roku

Kandidati koji su se prijavili za studije Predškolski odgoj s nastavom na talijanskom jeziku i Predškolski odgoj, izvanredni studij, trebaju pristupiti Intervjuu u četvrtak, 4. listopada 2018. godine u 9 sati. 

Rezultati dodatnih provjera (intervjua) u jesenskom roku

Rezultati provedbe intervjua koji su se održali na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti dana, 11. rujna 2018. godine za kandidate koji su se prijavili za Učiteljski studij, redovni studij Predškolski odgoj i izvanredni studij Predškolski odgoj s nastavom na hrvatskom jeziku i redovan studij Predškolski odgoj s nastavom na talijanskom jeziku.

Rezultati dodatnih provjera (intervjua) u ljetnom roku

Rezultati provedbe intervjua koji su se održali na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti dana, 3. i 4. srpnja 2018. godine za kandidate koji su se prijavili za Učiteljski studij, redovni studij Predškolski odgoj i izvanredni studij Predškolski odgoj s nastavom na hrvatskom jeziku i redovan studij Predškolski odgoj s nastavom na talijanskom jeziku.

Uvjeti upisa u višu godinu studija

Za upis u II. godinu, student mora ostvariti najmanje 42 ECTS-a iz kolegija I. godine.

Za upis u III. godinu, student mora položiti sve kolegije prve godine studija i ostvariti najmanje 42 ECTS-a iz kolegija II. godine.

Za upis u IV. godinu, student mora položiti sve kolegije prve i druge godine studija i ostvariti najmanje 42 ECTS-a iz kolegija III. godine.

Za upis u V. godinu, student mora položiti sve kolegije prve, druge i treće godine studija i ostvariti najmanje 42 ECTS-a iz kolegija IV. godine.