Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti doktorskog studija

Obavještavamo sve zainteresirane da će se usmeno javno izlaganje prijavljene teme doktorske disertacije studenta Luke Pongračića pod naslovom "Utjecaj uspješnosti osnovne obrazovne integracije na razvojna postignuća tipičnih učenika" održati 5. lipnja 2023.godine. s početkom u 10 sati putem ZOOM platforme. Join Zoom Meeting https://unipu-hr.zoom.us/j/94411513359

Obavještavamo sve zainteresirane da će se usmeno javno izlaganje prijavljene teme doktorske disertacije studentice Ljiljane Tadić Komadina pod naslovom "Refleksija u praksi: kako suvremeni muzej može postati mjesto za učenje i užitak predškolske djece u europskom kontekstu" održati 31. svibnja 2023. početkom u 11,30 sati putem ZOOM platforme.​​​​​​​  

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Obavještavamo sve zainteresirane da će se obrana doktorske disertacije studentice Vanje Marković pod naslovom: "Samoprocjena samoefikasnosti učitelja u inkluzivnom obrazovanju u Istarskoj županiji" održati 21. rujna 2022. s početkom u 13 sati na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Obavještavamo sve zainteresirane da će se usmeno javno izlaganje  prijavljene teme doktorske disertacije studentice Tatjane Gergorić pod naslovom "Nastavne strategije aktivnoga učenja u nastavi prirode i društva u primarnom obrazovanju" održati 13. srpnja 2022. početkom u 14 sati putem ZOOM platforme.  Join Zoom Meeting https://unipu-hr.zoom.us/j/97260646690

Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 14. travnja 2022. godine, s početkom u 13.15 sati putem ZOOM platforme održati usmeno javno izlaganje teza prijavljene teme doktorske disertacije "Prisutnost i uloga računalnog razmišljanja u srednjim školama Istarske županije" studenta Petka Radulovića.  

Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine, s početkom u 10 sati putem ZOOM platforme održati usmeno javno izlaganje teza prijavljenje teme doktorske disertacije "SAMOPROCJENA SAMOEFIKASNOSTI UČITELJA U INKLUZIVNOM OBRAZOVANJU U ISTARSKOJ ŽUPANIJI" kandidatkinje Vanja Marković.

Obavještavaju se zainteresirani da će se u petak, 26. ožujka 2021. godine, s početkom u 11 sati putem platforme ZOOM održati usmeno javno izlaganje teza prijavljenje teme doktorske disertacije "DAROVITOST I DAROVITA DJECA U PREDŠKOLSKOM I OSNOVNOŠKOLSKOM SUSTAVU ODGOJA I OBRAZOVANJA U REPUBLICI HRVATSKOJ” kandidatkinje Dee Lazić Hasanagić.

Vijeće Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti na svojoj 7. sjednici održanoj dana 17. srpnja 2019. godine donijelo je Odluku o poništavanju Odluke o raspisivanju natječaja i imenovanju Povjerenstva za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij „Nove paradigme obrazovanja“ (KLASA: 003-08/19-04/65, URBROJ: 380-07-19-1) od 28. svibnja 2019. godine. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

Fakultetsko vijeće FOOZ-a na svojoj 6. sjednici održanoj 28. svibnja 2019. godine donijelo je Odluku o raspisivanju natječaja za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij „Nove paradigme obrazovanja“ u akademskoj godini 2019./2020. U nastavku pročitajte tekst Natječa, odluku o raspisivanju natječaja te obrazac prijave...

Poslijediplomski doktorski sveučilišni studij „Nove paradigme obrazovanja“ trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije: