Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija "Nove paradigme obrazovanja"

Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 14. travnja 2022. godine, s početkom u 13.15 sati putem ZOOM platforme održati usmeno javno izlaganje teza prijavljene teme doktorske disertacije "Prisutnost i uloga računalnog razmišljanja u srednjim školama Istarske županije" studenta Petka Radulovića.  
Obavještavaju se zainteresirani da će se u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine, s početkom u 10 sati putem ZOOM platforme održati usmeno javno izlaganje teza prijavljenje teme doktorske disertacije "SAMOPROCJENA SAMOEFIKASNOSTI UČITELJA U INKLUZIVNOM OBRAZOVANJU U ISTARSKOJ ŽUPANIJI" kandidatkinje Vanja Marković.
Obavještavaju se zainteresirani da će se u petak, 26. ožujka 2021. godine, s početkom u 11 sati putem platforme ZOOM održati usmeno javno izlaganje teza prijavljenje teme doktorske disertacije "DAROVITOST I DAROVITA DJECA U PREDŠKOLSKOM I OSNOVNOŠKOLSKOM SUSTAVU ODGOJA I OBRAZOVANJA U REPUBLICI HRVATSKOJ” kandidatkinje Dee Lazić Hasanagić.
Vijeće Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti na svojoj 7. sjednici održanoj dana 17. srpnja 2019. godine donijelo je Odluku o poništavanju Odluke o raspisivanju natječaja i imenovanju Povjerenstva za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij „Nove paradigme obrazovanja“ (KLASA: 003-08/19-04/65, URBROJ: 380-07-19-1) od 28. svibnja 2019. godine. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.
Fakultetsko vijeće FOOZ-a na svojoj 6. sjednici održanoj 28. svibnja 2019. godine donijelo je Odluku o raspisivanju natječaja za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij „Nove paradigme obrazovanja“ u akademskoj godini 2019./2020. U nastavku pročitajte tekst Natječa, odluku o raspisivanju natječaja te obrazac prijave...
Poslijediplomski doktorski sveučilišni studij „Nove paradigme obrazovanja“ trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije: