Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Nastupna predavanja u postupku izbora...

Dekanica FOOZ-a donijela je Odluke o održavanju nastupnog predavanja u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz područja humanističkih znanosti, polje filologija, grana kroatistika, za pristupnice Mateu Lacmanović i Samantu Paronić.

Pristupnica Matea Lacmanović će održati nastupno predavanje dana 4. studenoga 2022. godine u 10.40 sati u dvorani TCR na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli iz kolegija Metodika hrvatskog jezika II. s temom Metodika početnog čitanja i pisanja (uvodna razmatranja, povezivanje glasova s odgovarajućim slovom, razlikovanje slova od drugih znakova).

Odluka o održavanju nastupnog predavanja - Matea Lacmanović

Pristupnica Samanta Paronić će održati nastupno predavanje dana 4. studenoga 2022. godine u 11.40 sati u dvorani TCR na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli iz kolegija Metodika hrvatskog jezika II. s temom Metodika početnog čitanja i pisanja (oblikovanje kratko pisanih tekstova primjerenih početnom opismenjavanju).

Odluka o održavanju nastupnog predavanja - Samanta Paronić

Popis obavijesti