Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Integrativni pristup STEM obrazovanju...

U sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“ organizirat ćemo niz predavanja o popularno-znanstvenim temama koja će biti usmjerena na inovativne načine prijenosa znanja u radu s djecom i mladima. Prvo na redu je predavanje pod naslovom „Kako od S doći do STEM?“ koje će se održati u srijedu 15.12. od 17:00-17:45.

„Kako od S doći do STEM?“ baviti će se važnošću i dobrobiti integrativnog pristupa STEM obrazovanju u radu s ciljnim skupinama djece i mladih. Prikazat će se jednostavni primjeri kako se od biološke teme može „dobiti“ STEM tema. Predavač je Kristina Duvnjak, izvršna direktorica udruge Bioteka i voditeljica programa edukacije. Udruga Bioteka ima višegodišnje iskustvo u promicanju biologije i srodnih znanosti te provođenju raznih kreativnih i interaktivnih radionica za korisnike svih uzrasta.

Predavanje će biti hibridnog oblika, s time da će uživo u prostorijama FPZ-a prisustvovati udruge koje nakon predavanja imaju i radionicu. Predavanje za širu javnost bit će dostupno online putem ZOOM aplikacije. 

Prijave su obvezne putem Google obrasca:  https://forms.gle/PBRMixdFY69qBqtWA. Rok za prijavu je do ponedjeljka, 13.12.2021. godine. Pozivamo studente i nastavnike Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti da nam se pridruže na predavanju.

 

 

Popis obavijesti