Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Usavršavanje na partnerskoj...

Djelatnice Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, doc. dr. sc. Danijela Blanuša Trošelj, viša asistentica dr. sc. Ana Debeljuh Giudici i asistentica Kristina Alviž Rengel boravile su u sklopu Erasmus programa na partnerskoj instituciji ISEC Lisboa – Higher Institute of Education and Sciences u Lisabonu od 15. - 19. svibnja 2023. godine.

U sklopu svog boravka djelatnice su održale predavanja i sudjelovale u nastavi studenata 1. godine diplomskog Predškolskog studija i studija za učitelje u primarnom obrazovanju (Pre-School and Primary School Teaching).

Zahvaljujući dr. sc. Margaridi Belchior, postdoktorandici pri Universidade Lusófona Lisabon, u sklopu svog boravka posjetile su i navedeno Sveučilište, dječji vrtić i osnovnu školu "EB1/JI Santa Maria - Agrupamento de Escolas Carlos Gargaté" te imale priliku upoznati se s načinom rada u ranom i predškolskom odgoju i primarnom obrazovanju u Portugalu.

Sudjelovanje u Erasmus programu djelatnice su iskoristile i za ostvarivanje daljnje suradnje s profesorima partnerske institucije.

Popis obavijesti