Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Otvorenje izložbe dječjih likovnih...

Na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti svečano je otvorena izložba dječjih likovnih radova „Šumski svijet“ koju su pripremile studentice treće godine redovitog sveučilišnog prijediplomskog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje na hrvatskom jeziku uz podršku i mentorstvo doc. art. Breze Žižović. Radovi su nastali u okviru kolegija Metodika likovne kulture u integriranom kurikulumu 2 tijekom realizacije završnih likovnih aktivnosti u Dječjem vrtiću Pula, Područnom objektu Centar.

Izložbu je otvorila dekanica prof. dr. sc. Iva Blažević, a prisutne su bile mnogobrojne studentice Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti uz djelatnike Fakulteta, izv. prof. dr. sc. Kristina Riman, dr. sc. Urianni Merlin, v. pred., mr. sc. Branko Radić, pred. i asistentice Kristina Alviž Rengel i Monika Terlević.

Na ovogodišnjoj izložbi predstavljeni su dječji likovni radovi koji odišu iznimnom kreativnošću inspirirani prirodom koja nas okružuje. Našim uspješnim studenticama želimo puno sreće tijekom nastavka obrazovanja i ulaska u praksu. Vjerujemo da će svojim kompetencijama značajno doprinijeti kvaliteti prakse ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te stvarati kapacitet za promjenu u sukonstrukciji s najmanjim i najvrjednijim akterima budućnosti – djecom jer zaista, kako i mentorica doc. art. Breza Žižović ističe: „Na mladima svijet ostaje“.

Popis obavijesti