Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Alison Farkaš dobitnica je Rektorove...

Rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je dana 12. travnja 2022. godine donio Odluku o dodjeli Rektorove nagrade za Alison Farkaš, studenticu pete godine Učiteljskog studija Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.

Nagrada je dodijeljena na temelju izvrsnog prosjeka ocjena i zbog rada koji je napisala kao koautorica s izv. prof. dr. sc. Kadum i prof. dr. sc. Ružić-Baf. Rad "Online teaching and evaluation in primary education" pisan je na engleskome jeziku, te je predstavljen na 13. Međunarodnoj konferenciji u Španjolskoj (13th International Conference on Education and New Learning Technologies). U radu su prikazani rezultati istraživanja provedeni u Hrvatskoj za vrijeme nastave na daljinu.

Alison Farkaš navodi: „Učiteljski studij je bio moj prvi izbor, te učiteljski posao smatram svojim pozivom s obzirom da me neposredan rad sa djecom, kreativan pristup nastavnom procesu i usavršavanje mog znanja ispunjava. Od osnovnoškolskih dana nižem uspjehe u raznim područjima koji su mi pomogli za stvaranje predodžbe o tome kakav učitelj treba biti i kakvim znanjem i sposobnostima treba ovladati. Smatram kako je dobitak Rektorove nagrade kruna moga uspjeha i nagrada za uzastopno zalaganje i kontinuirani rad.“

 

Popis obavijesti