Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Posjet studenata Učiteljskog studija...

U sklopu Jean Monnet modula „HEVET – Highlighting European Values in the Educational Thought“, koji se od ove akademske godine provodi na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, održan je 20. svibnja 2022. posjet studenata Učiteljskog studija pulskom Europe Direct informacijskom centru (http://edic.pulapola.eu/hr/).

Studente je primila voditeljica Kristina Fedel Timovski koja je u Gradskoj vijećnici održala izlaganje o deset godina rada pulskog centra, ali i o Europi općenito.

Ukazavši na značajnu ulogu koju je pulski Europe Direct centar odigrao u informiranju lokalne i regionalne zajednice sa širim europskim okruženjem tijekom prvih godina hrvatskog članstva u Europskoj uniji, gđa. Fedel Timovski  je u svom izlaganju posebno stavila fokus na mogućnosti koje EU studentima pruža u njihovom daljem obrazovanju, stručnom usavršavanju, te kasnijem budućem radu. Uz osvrt na različite načine na koje EU može novčano potpomoći naše planove i projekte, završili smo posjet uz želju da EDIC i u budućnosti smjelo nastavi svoju misiju povezivanja Europe i lokalne zajednice.

 

Popis obavijesti