Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studenti Učiteljskog studija na...

Studenti  4. i 5. godine Učiteljskog studija Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti  sudjelovali su na virtualnom 12. stručno-metodičkom skupu za učitelje i nastavnike matematike.

Stručno-metodički skup učitelja i nastavnika matematike Metodika nastave matematike u osnovnoj i srednjoj školi održao se u online okruženju 11. i 12. studenoga 2021. u organizaciji Matematičkog društva "Istra", uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje. Glavna tema skupa bila je  Nastava matematike – jučer, danas, sutra. S obzirom da je dio skupa namijenjen učiteljicama i učiteljima razredne nastave te je vezan za kolegije "Metodika nastave matematike 1,2,3" kojeg vode dr. sc. Neva Slani i asistentica Branka Antunović-Piton, dipl. ing. mat, naši su studenti imali priliku aktivno se uključiti u rad skupa. Studenti su sudjelovali na predavanjima i radionicama: Razvoj vizualnog i algebarskog mišljenja na primjeru rastućeg geometrijskog uzorka, MATematika je 1. LIGA, Moć dijaloga, Razigrani oblik i prostor u početnoj nastavi matematike, Osna simetrija u početnoj nastavi matematike.

Početak je to njihovog cjeloživotnog stručnog usavršavanja koje su započeli s matematikom i pri tome dobili svoju prvu potvrdu o stručnom usavršavanju.  

 

Popis obavijesti