Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Realizacija mobilnosti doc. dr. sc....

Djelatnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti doc. dr. sc. Ines Kovačić sudjelovala je na međunarodnoj mobilnosti u razdoblju od 24. do 28. svibnja 2021. na Pedagoškom fakultetu Sveučilišta u Kopru u svrhu podučavanja i osposobljavanja u okviru Erasmus+ programa.

Doc. dr. sc. Ines Kovačić sudjelovala je u istraživačkoj nastavi na kolegiju Prirodoslovlje za studente Ranog i predškolskog odgoja, te je u suradnji s doc. dr. sc. Natašom Dolenc Orbanić  stekla iskustvo u području metodike nastave prirodnih znanosti, s posebnim naglaskom na učenje o okolišu, temeljeno na istraživanju. Glavni zadatak bio je organizirati analizu sakupljenih uzoraka, izvođenje pokusa i provođenje istraživačkog rada studenata u manjim grupama zbog mjera pandemije korona virusa, ali i zbog pojačane uključenosti svih studenata u nastavni proces. Studenti i studentice su tijekom nastave istraživali organizme sakupljene na morskoj obali, rješavali problemske zadatke na temelju mjerenja podataka morske vode i obale i naučili poboljšati svoje znanje u učenju temeljenom na istraživanju.

Stručna suradnja doc. dr. sc. Ines Kovačić i doc. dr. sc. Nataše Dolenc Orbanić nastavlja se radom na pisanju sveučilišnog priručnika koji je u planu za objavu u ovoj akademskoj godini.

 

Popis obavijesti