Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Elis Zahtila dobitnica Nagrade dekanice

Studentica 4. godine Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog Učiteljskog studija Elis Zahtila dobitnica je Nagrade dekanice za postignut uspjeh tijekom studiranja.

Dekanova nagrada/Nagrada dekanice se dodjeljuje studentu na temelju uspjeha ostvarenog na razini pojedine sastavnice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Prema podacima Ureda za studente i obrazovne programe, Elis Zahtila je najbolja studentica na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti ostvarivši prosjek ocjena 4.944 i položivši svih 60 ECTS-a u akademskoj 2019./2020. godini.

Elis Zahtila navodi: ''Iako mi je prvi izbor bila fizioterapija, drago mi je da sam upisala upravo ovaj fakultet. Volim djecu i nastojat ću u svome radu usmjeriti učenike na pravi put, te ih motivirati da budu željni znanja i uspjeha, ne samo u školi, nego i izvan nje. S obzirom da  ne živim daleko od Pule, na nastavu putujem autom te vjerujem kako mi je i to olakšalo prilagodbu na studentski život.Iznimna mi je čast primiti ovu nagradu, te ću se i dalje truditi i usavršavati kako bih jednoga dana buduće generacije što bolje pripremila na život i njihovo cjeloživotno obrazovanje.''

Nagradu i prigodni poklon uručila je dekanica, izv. prof. dr. sc. Iva Blažević u petak 30. listopada 2020. godine u 12.00 sati u Vijećnici Fakulteta.

Popis obavijesti