Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Doc. dr. Nataša Dolenc Orbanić je...

U zimskom semestru 2020./2021. godine djelatnica Pedagoškog fakulteta Sveučilišta u Kopru doc. dr. Nataša Dolenc Orbanić sudjeluje u nastavi Metodike prirode i društva na Integriranom Učiteljskom studiju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti kao gostujući profesor.

Doc. dr. Dolenc Orbanić je doktorica edukacijskih znanosti. Na preddiplomskom studiju Predškolski odgoj, diplomskom studiju Razredna nastava i poslijediplomskom studiju Razredna nastava na Pedagoškom fakultetu Sveučilišta u Kopru održava kolegije Prirodoslovlje, Metodika nastave prirodoslovlja, Obrazovanje o okolišu, Raznolikost i zaštita prirode, Učimo čitati prirodu.Njezino istraživačko područje djelovanja vezano jeza nastavu prirodoslovlja i ekologiju morskog ekosustava. Detalji o znanstveno – stručnim radovima doc. dr. Dolenc Orbanić dostupni su na poveznici: https://www.sicris.si/public/jqm/search_basic.aspx?lang=slv&opdescr=search&opt=2&subopt=1&code1=cmn&code2=auto&search_term=nata%C5%A1a%20dolenc%20orbani%C4%87).

U ponedjeljak, 19. listopada 2020. doc. dr. Nataša Dolenc Orbanić održala je studentima 5. godine Učiteljskog studija predavanje o pisanju pripreme za sat, prikazala je udžbenike od 1. do 5. razreda osnovne škole kojih je i sama autorica, te usporedila plan pisanja godišnjeg kurikuluma predmeta Poznavanje okoliša s planom predmeta Priroda i društvo koji je komplementaran slovenskom programu.

Popis obavijesti