Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studentice Učiteljskog studija Antonela Jakovljević i Irena Semenjuh izlagale su stručni rad pod naslovom ''Razvoj prirodoslovnih kompetencija u primarnom obrazovanju putem Festivala znanosti'' na Student Teacher Summit-u u Poreču. Stručni rad predstavlja organizaciju radionične nastave te pripremu aktivnosti tijekom Festivala znanosti za učenike primarnog obrazovanja.

Student Teacher Summit održao se od 19.10. do 21.10.2018  u hotelu Valamar Diamant u Poreču u organizaciji studentskog zbora Učiteljskog fakulteta u Zagrebu. Ovaj događaj organizan je u želji da okupi što veći broj studenata učiteljskih fakulteta iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. 

Studenti su imali prilike predstaviti svoje znanstvene i stručne radove nastale kao rezultat aktivnosti u okviru redovite nastave, kao izvannastavne aktivnosti ili koje su bile rezultat studentskog sudjelovanja u znanstvenim i stručnim projektima. Također, studenti su ovim putem prezentirali svoje izvrsne javne sate i seminarske radove iz područja odgoja i obrazovanja. Osim znanstveno-stručnog programa, studenti su odmjerili snage u različitim sportskim disciplinama (odbojka, nogomet, košarka, graničar, badminton i sl.) i u momčadskim štafetnim igrama zabavnog karaktera.

 

Popis obavijesti